Liten blir stor

Att tiden går snabbt det är inget nytt och man ser för var dag som går hur Philippa utvecklas. Det går i ett rasande tempo. Man vill ju att hon skall vara liten så länge som möjligt. Hon är ju det sista barnet. Vill kunna njuta så länge som det går av den där lilla tjejen. Men tiden går och hon blir större och större. Hon är inte min lilla bebis längre. Sen den 5 juni är hon ju en stor tjej på hela 18 månader. 1.5 år redan? Fattar inte att det gått så fort. Det gäller verkligen att njuta av varje dag som går. 

Nu skall hon bli ännu större. Eller ja det kommer kännas så iallafall. Hon skall nämligen få en ny säng. Det är dax att lämna spjälsängsstadiet mot en riktig säng. Diskussionerna har gått här hemma om hon skall ha en växa säng eller en "riktig" säng. Fördelen med en växa säng är ju att sängen kanske inte behöver kännas så stor men nackdelen är att man känner att man inte kan sitta med henne i sängen och läsa en saga eller trösta om hon är ledsen och även att man efter några år måste byta säng igen. Så vi har valt att ha en vanlig säng. Detta mycket med tanke på att om nån någon gång vill sova över så kan dom ta hennes säng. Vi har inte haft den möjligheten innan så det har ju inte blivit att någon sover över. För så som vi har det idag har vi inga övernattningsmöjligheter om inte nån vill sova på soffan. Men det är ju inte så kul att sova på soffan heller. Så nu har vi hittat en säng som vi skall köpa på söndag. Så då blir det hej då spjälsäng välkommen vanlig säng. 


Så här fint har hon sovit 


Denna sängen kommer hon att få sova i många år framöver. Det bästa med denna är ju att den går att göra till en 160 säng om man vill


Kommentera här: