Tårta

Till Helens kalas fick jag åter äran att göra hennes födelsedagstårta. Denna tårtan består av vaniljbottnar, chokladmousse med kaffesmak och färska hallon. Sen är den spacklad med cream cheese frosting som jag färgade i en dramatisk mörklila färg. Rosorna gjorde jag i flowerpaste. Något jag aldrig jobbat med innan så blev inte nöjd med resultatet först. Men idag blev jag riktigt nöjd med dom. Behövde bara få fixa det sista piffet ;) Avslutade det hela med att dekorera med lite sockerpärlor. 


Rosorna va färgade svart och lila


Penslade på pärlemopullver på den lila


På dom svarta blev det silverpullver 


Blev nästande effekt av nitar och läderUppskadd tårta av gästerna och framförallt födelsedagsbarnet :)

Kalas

Denna helgen har vart en riktig kalashelg. Igår var vi och firade Fredricks syster Linda som fyller år på tisdag och idag var vi i Strömstad och firade Helen som även hon fyller år på tisdag. Så massa god mat, god tårta och fantastisk kvalitetstid med familjen. En perfekt kalashelg <3

Världens bästa samtal

Äntligen har man fått det samtalet som man väntat på länge. Ett samtal från Williams läkare. Han hade äntligen beskedet på dom genetiska blodproverna som vi tog på William efter att han åkte in akut på sjukhuset i somras. Proverna visade det vi höll tummarna för. Att det inte va det hjärtfelet dom trodde. Så otroligt skönt att veta att det inte var det. Nu är det bara att vänta på det sista provet som var EEG. Men just nu gläds vi åt detta beskedet :)


Älskade son <3