Rensning i förråd å årets första snö =)

Igår va en riktigt fin dag. De började med dimma men den lättade å sen blev de ett fantastiskt fin väder. Man njöt när man var ute även om de va kallt ute. Men de va friskt på nå sätt. Men sen höll man sig varm då man höll på att rensa i förrådet. Ca 20 lådor å en säck med gosedjur fick åka till Återbruket. Ut över de blev de även några säckar å lådor till tippen. Gud så underbart att få bort sånt man ändå aldrig använder =)

Vi höll på i några timmar å tyvärr fick vi avsluta för helt plötsligt kom de in riktigt mörka stora moln som började släppa i från sig lite regn som sen övergick i nån slags blandning av snö å hagel. Men de höll inte på så länge. De gick över nästan lika fort som de kom. Sen var de fint väder igen.

När vi va färdiga i förrådet så gjorde vi oss i ordning för att åka till Park för å bjuda gubben på en lite försenad födelsedagsmiddag. Fick lika go mat som alltid =) William ville absolut ha hamburgare så de fick han. Gubben beställde Pappardelle som var bandpasta med oxfile å nån sås. Själv beställde man nåt riktigt gott =) Pita bröd med kryddiga kycklingbitar, sallad å mango mojo dipp. Va så gott så fast man va så mätt så ville man ändå ha mer ;) Till efterätt delade vi en kladdkaka med grädde. Den precis som övrig mat va riktigt gott =)

Hade hunnit äta lite inan jag fick tatt en bild, Men var bara tvungen att ta en ;)

Under tiden vi satt å åt kollade man ut. Satt vid ett fönster bord. Man såg ner mot hamnen. De va en fin solnedgång men fick avnjuta. Men tittade man åt andra hållet så mulnade det på med stora mörka moln. Med molnen kom oxå hårda vindar. De blev riktigt mörk på bara några minuter å jag sa till gubben när man tittade ut att de ser ut som att världens skur skulle komma när som helst. Strax efter kom de ner nåt bland alla löv som flög runt i vindens hårda lek. De va inte regn utan faktiskt snö. Vi blev lite chokade alla som såg de. William blev överlycklig å skuttade glatt ut när de va dax att gå

En glad William som hade bråttom till bilen för han ville hem å leka i snön
 
De snöade på riktigt bra ute å de va så folk började köra försiktigt på vägarna. För en gångs skull får man nästan säga. När vi kom hem möttes vi av att se gubbens svarta bil började bli vit ;)

 
 
Men sen blev de en stjärnklar natt. Så man vaknade inte av vitt utanför fönstret ;) Lite tur de för man har ju inte satt på några vinter däck än :S Har pratat om den sen den 1 oktober men fortfarande inga på. Skall försöka få på dom i helgen. Trotts att man kommer stå mitt uppe i en flytt, Men med tanke på vädret så e de inte fel att få på dom nu =)
 
 

Trött

Trött, tröttare, tröttast ja de e jag de. De sa bara pang å så blev jag super trött :( Tjötigt när man vet att man har å göra.

Men man har iallafall lyckats packa lite å slängt en massa innan tröttheten slog till å de e ju skönt för då e de mindre sen. Så nu kan man NÄSTAN med gott samvete slänga sig i soffan innan de blir sängen

Illamående

I ett par veckor nu har ett jobbigt illamående kommit så fort man lagt sig för att sova. Riktigt irriterande å jobbigt för jag sover på magen å de går ju inte riktigt så bra när man mår illa :( Många gånger försöker jag trotsa de å lägger mig på magen ändå. Men efter en kort stund ångrar jag mig å lägger mig på sidan för att hoppas på att de funkar bättre. Men nä de gör de ju självklart inte. På rygg får de bli å då tar de ju så mycke längre tid att somna för mig :( Gillar inte detta illamående. Kan komma i land på dagen oxå men då sitter man oftast å kan man om inte annat resa på sig så blir de lite lättare.

Sen denna eviga trötthet som kommit dom sista veckorna gör inte allt bättre. Men får man bara vilat en stund så e man piggare en liten stund för att sen bli golvad av tröttheten igen. Å självklart blir man ju illamående när man lägger sig för att vila å då tar de ju en stund till innan man kan somna. Inte lätt just nu :(

För den som läser så låter de ju nästan som att jag skulle kunna va gravid. Men den chansen e ganska minimal. Även om man alltid hoppas å önskar.

Tröttheten beror garanterat på vädret. Detta eviga regnande gör ju att man aldrig får chansen att ladda batterierna med solsken. Å när jag blir övertrött å utmattad brukar jag få sånt här illamående. Så får jag bara ladda batterierna med lite sol i några dagar så blir allt mycke bättre för mig å min kropp :)

Nu skall jag försöka sova igen då de känns som att illamåendet e på väg att ge sig en liten stund. Så natti natt