Uteplats

När vi flytta in i lägenheten så var det ju en hel del att göra inne. Men även ute finns det en hel del att göra då dom som bodde innan drog upp varenda blomma som fanns på framsidan. Men inte för att ta med sig utan det gav dom till en av grannarna. Så det såg rent ut sagt förjävligt ut. Detta misstänker jag dom gjorde bara för att vi inte ville ha planket och värmepumparna som dom ville ha totalt 30 000 kr för. 

Men men. Vi har funderat en del på vad vi vill ha och hur vi vill ha det. Det ända vi vet är vi vill ha syren då detta är en favorit hos mig. Men sen då? Vad skall man ha mer? Så i fredags när vi va i Uddevalla för att hämta K passade vi på och kollade runt lite. Hittade en syren, två peace roser och lite pelargoner som vi får börja med så skall vi se sen till sensommaren/hösten när dom börjar sälja ut växter och buskar för det kommer gå åt en del och så hinner vi fundera mer på vad vi vill ha mer. Tyvärr glömde jag ta en före bild men ni får få en efterbild iallafall :)


Ser lite fattigt ut men så mycket bättre än innan. 


Pelargonerna kommer att bytas ut så småningom. Men vi ville ha något som fyllde ut nu. Hade set lite väl torftigt ut med bara två rosor ;)

Längtar tills denna blommar. 


Idag fick jag köpt blommor till den sista krukan. Den längst bak. Blev en vit hortensia och murgröna. Enkelt men snyggt. 

Jordgubb- och limemuffins

Go kväll i stugan på er. 

Idag har det vart riktigt grått och trist ute med en massa regn. Jag har fått i uppdrag att ordna tårta till midsommardagen så tänkte jag skulle baka den och passa på baka lite muffins oxå. Alltid gott att ha i frysen nu när man har plats till det och sommaren är här. Det var lite av ett experiment men det blev bra så jag tänkte dela med mig av receptet. Har aldrig bakat med lime innan men det blev ett infall och ett lyckat sådant :) Kanske något till midsommar som är snabbt, enkelt och gott :)

Tänkte servera dessa nån dag till fika med vispad grädde och färska jordgubbar eller kanske göra en frosting med lite smak av lime och sen färska jordgubbar på toppen. Det tål att funderas på :)

Jordgubb- och limemuffins

75 g smör
3 ägg
2 1/2 dl socker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver 
1 paket halvtinade jordgubbar
Skal från 1 lime
Saft från 1 lime

1. Sätt ugnen på 200 grader. 

2. Smält smöret och låt det svalna. 

3. Vispa ägg och socker pösigt. 

4. Tillsätt smör och mjölk. 

5. Tvätta limen noga och riv skalet. Dela och pressa ut saften sen. Lägg i det i smeten. 

6. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver i en skål och rör sen ner blandningen i smeten. 

7. Fyll muffinsformarna till 3/4. 

8. Mixa jordgubbarna i mindre bitar och fördela sedan över muffinsen. 

9. Sätt in i ugnen i mitten i ca 20 minuter


I väntan på att få åka in i ugnen


Färdiga att avnjutas

Kärlek och lycka

Jag kan komma på mig själv ibland med att börja gråta. Inte för att jag är ledsen utan för att jag är så otroligt lycklig. En lycka jag aldrig trodde jag skulle få känna. Jag har sagt det innan och jag kommer säga det flera gånger om. Men jag är så otroligt glad att jag valde att gå och finna mig själv igen så att jag en dag skulle vara redo och förhoppningsvis få känna denna lycka som jag nu känner. 

Jag är så otroligt glad att Fredrick tog kontakt med mig och att jag vågade svara tebax. Han har berikat mitt liv så otroligt mycket. Den kärlek och tacksamhet jag känner för han går inte att beskriva. Han gör mig så lycklig. Så hel. 


Tack älskling för att du vill vara min <3

Men även mina barn gör att jag känner mig så lycklig. Bara att titta på dom eller bara att tänka på dom gör att jag blir glad i hela kroppen. Det finns stunder då man känner att man blir så arg på dom eller så trött så man bara inte vill eller orkar mer. Men så sansar man sig och tänker på all den glädje och kärlek man får av dom så försvinner allt på en gång och man blir glad igen. 


Älskade son! Du kan göra mig så arg och trött men jag älskar dig trots allt över allt <3


Kärlek <3


Älskade lilla hjärtat. Du kan göra mamma så trött när du vaknar flera gånger varje natt eller när du velar och jag inte förstår vad du vill. Men jag älskar dig ändå <3

Sen är det ju inte bara dom utan jag har ju mina fantastiska föräldrar som har vart ett sånt otroligt stöd i allt och jag vet att dom alltid finns där. Mina syskon är det lika dant med. Dom är helt underbara och finns alltid där. Även släkten har vart fantastiska i allt som hänt och dom är helt underbara dom med. 


En av mina älskade syskon <3

Mina vänner skall vi inte prata om. Dom har funnits där för mig i vått och torrt. Jag skäms för att jag den sista tiden vart så dålig på att höra av mig. Men det får det bli ändring på nu när allt börjar lägga sig efter flytten och allt och man börjar kunna bli mer social igen. 

Men jag fick även massa ny fantastisk släkt när jag träffade Fredrick och jag är så glad för att få ha även dom i mitt liv. 

Tack alla för att ni är en del av mitt liv och utan er hade mitt liv inte vart just mitt liv. Tack! <3