Söndag

I natt ställde vi fram klockan en timme å varje år betyder de för mig lite sömn just den natten. Vet inte varför men vart så i flera år att ställer vi fram klockan har jag svårt att sova. Men ställer vi tebax klockan. Ja då har jag inga problem att sova. Då kan jag sova gott. Kanske e de vetskapen att man får en timmes mindre sömn sommartid som gör att de e svårt att sova å kanske e de vetskapen att man får en extra timme att sova vintertid ;) Men man tycker ju de borde va tvärtom för om man vet att man får en timmes mindre sömn borde man ju försöka utnyttja dom timmarna man har å vintertid så vet man att man har en timme längre att försöka sova på. Men men

Nu skall de upp å hoppas för idag skall jag, Rebecca å hennes son Noah åka till Tanum å gå på loppis medans gubben å William åker å hämtar hem gubbens nya bil som de skall meckas med. Så ser fram emot en trevlig dag. Fint väder e de ju ute så de skall de nog bli ;)

När vi kommer hem blir de att tvätta tror jag å sen torka de med våran "nya" TORKTUMLARE. Jippi. Fick hämtat den igår å har redan blivit av med två tvätt högar :) Gött. Så kanske kan man bli av med en till idag ;)

Ha en trevlig söndag idag :)


Måste bara lägga upp en bild från i fredags. Vi åt tacos å William lyckades få i sig 2 wraps. Efter de la han sig ner i mitt knä. Fråga om han va mätt å fick till svar ja å så blåser han upp magen lite extra å knäpper upp byxan för så gör moster Helen ;) Lilla bus. Så här e en mätt William :)

En fotograferingsdag

I måndags va jag lillsyrran å William ute å tog lite kort. Eller ja jag å William följde med Helen då hon skulle ut å ta lite kort till sitt skolarbete. Passade själv på att ta några. Alla korten som jag tagit när vi va ute e tagna med min iPhone 4. Så kanske inte e den bästa kvaliten men bra mycke bättre än va min iPhone 3Gs tog. Sen e min vanliga kamera kass så får nöja mig med kameran i mobilen så länge tills jag lyckas komma på va jag skall köpa för någon. Platserna vi tog kort på är ute på Nötholmen samt vid hamnen inne i Strömstad.
William har koll på vad Helen görEtt litet hjärta i sanden


Jag å William tog lite självporträt ;)En riktigt fin dag var de att vara ute å fotografera. Synd bara att de blåste så otroligt mycke bara =(

Musse tårta

William hade beställt en Musse tårta. Har en tårtform som ser ut som Musse som jag hade tänkt att använda. Hade tänkt att använda sugarpaste men kom på att alla barn kanske inte skulle gilla de. Så kom på att jag hade en pepparkaksform med Musse motiv så de fick bli nåt av de istället. Jag fick även gjort en laktosfri tårta för första gången oxå. Gick bättre än jag trodde. Båda tårtorna är gjorda på ljusa tårtbottnar å har samma fyllning som består av chokladpudding å banan. Nåt som passa barnen ;) Sen e dom spacklade med grädde å mussefigurerna e gjorda av sugarpaste.

Laktosfri variand