Ramla i trappen

Ja idag gjorde jag nåt som är alla gravidas mardröm. Jag ramlade i trappen. Som tur var inte fallet mer än två steg och jag lyckades landa på knä så slog aldrig i magen. Men gud va rädd man blev. Blev direkt orolig för Pyret. Men jag fått bra med sparkar sen jag ramla och har inte ont någon stans i magen eller fått nån blödning så fick rådet av 1177 att avvakta. Så det är bara att ta det lugnt just nu.

Där jag verkligen fick ont är i vänsterfoten på sidan och lilltån så där gör det riktigt ont. Har det inte blivit bättre i foten till imorgon får jag nog ringa vårdcentralen så dom får kolla på den. Så även bara att avvakta där oxå. Hoppas det blir bättre till imorgon. Har inte lust att åka till sjukhuset. 

Sista besöket hos barnmorskan?

Ja blev dagens besök hos barnmorskan det sista? Det hoppas jag. Men fick en extra tid ut i fall att vi går över tiden. Men det är bara att vänta att se. Hur som så gick besöket bättre än väntat nästan. 
 
Idag var alla värden riktigt fina till och med järnvärdet. Pyret ligger riktigt långt ner i bäckenet så barnmorskan hade lite svårt att känna huvudet först. Men Pyret ligger allt där och det känns kan jag lova för det kan ila riktigt bra och känns även när man sitter ner. 
 
Pyret är fortfarande väldigt lugn men hon tror precis som jag att det nog är nån som laddar för ankomsten. Hon gissa nästan på att det är nog nån som inte kommer dröja så länge. Ja vi hoppas på det iallafall. 
 
Värdena idag 
 
Hb 99 (hade 92 sist, så gått upp bra :) )
 
Bltr 120/75
 
SF 38 cm
 
Fosterljud 154
 
 U-protein 0
 

Förkyld

Under hela graviditeten har jag lyckats hålla mig från att bli förkyld eller sjuk trotts att det vart många runt mig som haft både det ena och det andra. Både William och Fredrick åkte på här för ett tag sen varsin rejäl förkylning men jag kände ingen ting. Inte minsta lilla symtom. Men nu, ja nu när det återstår 14 dagar tills Pyret är beräknad ja då skall jag åka på en fin förkylning. Kände lite igår kväll att jag började få ont i halsen men tänkte inte så mycket mer på det. Imorse när jag vakna så va jag snorig ena stunden och sen tät andra och nu sen i eftermiddag så känner jag mig helt däckad. Så typiskt :( Hoppas den försvinner snabbt