En liten kusin tjej!!

De blev inte som min "vision" imorse ;) En liten tjej tittade ut vid 12 tiden =) Så mycke mer än de vet jag inte. Får vänta på mer info. Men ett stort Grattis till moster Veronica å hela familjen.

Fattar verkligen inte va den där drömmen syfta på. Grubblar fortfarande över den. Nån kommer ju att få tvillingpojkar. Men vem?? Hmm får nog grubbla länge på de ;)

Men men. Nu skall här sovas så man orkar fortsätta plugga imorgon. Den lilla stund man har. Tjötigt när man inte kan ha William tidigare på dagis bara för att Daniel börjar senare. Får ju inte pluggat i fred då =( Så man får försöka plugga så mycket de bara går på de få timmarna man får. Skulle kunna sätta mig å plugga när William gått å lagt sig. Men då e min hjärna för trött. Alltid skall de va nåt ;)

Men nu lämnar jag alla tankar bakom mig å kryper under täcket istället. Natti nattGrattis till tjejen moster Veronica med familj!!
Skumt!!

Skumt! Minst sagt. 

Imorse hade jag satt klockan på 9 å tänkte gå upp halv 10. Hade satt klockan på snooz som alltid. Brukar vara halv vaken men ändå med en fot kvar i drömmarnas land. Strax innan halv 10 fick jag ett medelande från lillsyrran. Men precis när de plingade till i mobilen får jag en "vision" eller va man skall säga. Där ser jag min moster med tvillingpojkar. Viserligen skall min moster ha barn. Va beräknad till den 6 maj men fortfarande inte tittat ut. Men de verkar som att de e på gång. Men iallafall så vet jag bara att hon väntar 1. Kön har jag ingen koll på. Så varför jag fick upp henne med ett tvillingpar de fattar jag inte. 

Brukar ha mycke sandrömmar men denna va bra konstig. Denna förstår jag mig inte alls på. Hmm. Får väl bara vänta å se va som tittar ut å om de kanske e en liten buse extra som gömt sig där inne ;)

Eller så e de nån annan i släkten som skall få tvillingar. Men vem??? Vet bara att svägerskan skall ha nån gång i slutet av sommaren. Men annars vet jag ingen. Vet nog knappt nån annan i vänkretsen som skall ha barn. Tror dom flesta som skall ha har fått nu. 

Ja denna drömmen lär jag grubbla på länge.

Nu skall jag iallafall åter gå till pluggandet. Även om de går segt då ryggen börjar göra sig påmind =/ Men men. Bara att bita ihop ;)

Blogg tips =)


Fick tips om en blogg som handlar om kak å tårtbak men även lite mat. Jätte fin blogg med massa gott. Skall försöka att baka något av de nån dag. Om inte annat så får man en massa inspiration =) Jag vill dela med mig av denna blogg till alla som gillar att baka. Tack Andrea för tipset =) 

http://www.passionforbaking.com/

Hoppas denna kan inspirera fler =)

Nu skall de strax krypas under täcket. Så natti natt =)