Försäljning av V40nLängtar å hoppas att allt går som jag vill imorgon. För äntligen ser de ut som att jag blir av med min Volvo v40 som typ vart problem sen jag köpte den i februari. Så hoppas verkligen att turen är med på min sida nu för jag behöver verkligen tur just nu känner jag. Så alla läsare håll tummarna för mig att denna försäljning verkligen blir av nu. Hade jag haft mer pengar för att fixa de som behövs hade jag behållt bilen för den e verkligen go att köra å att de e automat e ju inte helt fel. Jag som var helt emot automat innan ;) Haha som de kan bli.

Men har köpt systerbilen en Volvo s40 så har fortfarande en go bil att köra även om de inte e automat på den då. Men men. Lillsyrran blev iallafall glad när jag köpte den nya bilen för då kan hon övningsköra med den ;)

Men nu skall de bli sängen så man orkar med att plugga lite hemma eftersom de inte e nån skola imorgon å lite annat som man skall passa på att fixa. 

Natti natt =)

En uppdatering om läget med svärmor!Tänkte uppdatera er lite om va som händer.

Gubben å jag kommer inte skilja oss. Vi har pratat igenom å nu känns de så mycke bättre. Men har sagt de att får vi inte nån ordning på de här med svärmor så finns nog risken att vi går varsitt håll för skall de fortsätta så här så kommer jag inte orka. Utan då måste jag va självisk å tänka på mig själv. Å de va gubben helt med på. Men vi skall inte låta svärmor vinna...

I söndags (dagen efter) hade Daniels syster å deras moster å morbror lite av ett kris möte för att se va vi skall göra åt svärmor. För ingen orkar med hennes sätt längre. Så vad som skall ske e inte riktigt bestämt än. Men nu händer de iallafall något. Jag å Daniel har kollat upp lite å de ser ut som att vi kommer att skaffa besöksförbud iallafall. Sen får vi se va som mer händer. Men alla e överens om att svärmor behöver hjälp. Men hur man skall få henne att acceptera den e svårare att komma på.

De som e skönt om vi skaffar ett besöksförbud är att då kan vi åka ner till Skåne å hälsa på släkten utan att behöva tänka så mycke på svärmor för vart vi än går gäller besöksförbudet å de e ju gött. Men de e inget vi skaffar förens alla e överrens om vad som skall ske.

Så ja så mycke mer än så kan jag inte berätta just nu. Men skall uppdatera er om vad som händer. Kanske finns de nån som har vart med i liknande situation å har ett bra förslag på va man skall göra. Ni får gärna höra av er.

Nu blir de en tur ut i de fina höstvädret å energi bosta ;)