Mera målning!

Ja idag blev det ännu mera målat. Philippas rum har fått sig en andra omgång med rosa på väggarna. Hoppas det räcker men tror att jag tyvärr får måla ännu en gång. Vårat rum har fått sig en andra omgång idag med vitt. Lär nog behövas minst två gånger till verkar det som. Suger att måla över mörka tapeter :( 
 
Har även lyckats maskera i vardagsrummet så där blir det till att täcka golvet imorgon så kanske man kan börja spärrmåla lite där för att sen dra över det med färg på fredag. Hoppas kan man iallafall göra. Men först måste vi fixa mer färg :(. Vi som tyckte vi hade räknat ut det så bra. fast vi hade inte räknat med att behöva måla så många gånger heller. 
 
Nu blir det iallafall sängen. Glömde ju bort att ta min medicin idag så det känns i kroppen att man har grejat. 
 
 
Denna trötta tjej säger nu natti natt på er <3

Måla

Både igår och idag har dagen bestått av att måla i lägenheten. Igår blev det ett lager till med det vita i Philippas rum och idag kunde jag måla det första lagret med rosa. Hoppas det kommer räcka med två lager vitt och två lager rosa för att inte det gröna skall lysa igenom.
 
Idag blev det även en om gång med vitt på väggarna i vårt rum. Skulle egentligen bara maskera och spärrmåla var tanken men passade på att måla allt då svärmor var snäll och städade då dom förra hyresgästerna inte hade gjort mycket till städning som dom sa. Hon passade även Philippa samtidigt. Guld värt att ha nån som kan passa henne lite så man kan få fixat lite. 
 
 
Här har jag lyckats spärrmåla klart och bara här ser man stor skillnad på ljuset
 
Imorgon hoppas jag få måla färdigt i Philippas rum och försöka hinna med en omgång till i vårt rum. Beror mycket på va kroppen säger. Den är inte helt glad på mig över allt klättrade på stege och böjande i ibland kanske inte helt rätta ställningar för ryggen. Men dom sagt vi får se. Är ju inte bara min kropp som styr hur mycket det blir gjort utan även den lilla damen. Försöker passa på när hon sover. 
 
 
Blir sån stor skillnad. Blir kul att få visa sen hur det ser ut när det är färdigt
 
 
Den här lilla damen hade lite picknick på golvet idag. Så det får bli när man inte har några möbler att sitta på ;) Men hon såg då inte ut att inte ha det bra med att sitta på golvet att äta ;)
 
Imorgon blir det en tur till affären för att köpa en liten roller så det blir lite enklare på dom små ställena. Men nu blir det först att sova gott. Så natti natt

Flytta!

Ja då var det dax att flytta igen eftersom vi älskar det så mycket ;)
 
Igår fick vi nycklarna till lägenheten och idag har vi spenderat ett antal timmar med att fixa lite i lägenheten. Kan ju säga som så att färgerna inte va dom bästa precis så det är verkligen behövligt. Ända rummet som var okej är William och Kevins rum där väggarna är vita så där har vi bara tapetserat en fondvägg idag. 
 
 
William och Kevins rum. Tre väggar blir vita
 
 
Medans en  vägg blev en fondvägg med graffiti mönster
 
 
I Philippas rum var alla väggar gröna. 
 
 
Svårt att få fram riktigt rätt nyans. Men typ så här gröna är dom. Hjälp säger jag bara. Dom verkligen lyser. Behöver inte ens tända en lampa när det är mörkt. Nån som vill sova här? Inte vi i alla fall. Hu va hemsk färg. Hade det bara vart en vägg kanske det hade vart lite mer okej men inte så som nu
 
 
Vardagsrummet är mörkrött/vinrött och kommer bli vitt med en fondvägg sen
 
 
Vårat rum är oxå mörkrött/vinrött och även här kommer  det bli vita väggar med en fondvägg
 
Så det finns en del att göra i lägenheten. Hall och kök är dom ända rummen som är rätt så okej men dom kommer få sig en omgång även dom sen. Men dom är inte lika viktiga som sovrummen och vardagsrummet där det är så mörka färger. 
 
Vi har fått lite hjälp idag utav mamma, pappa, lillsyrran och brorsan. Va så länge sen man tapetserade så behövde lite hjälp från tapetproffset mamma. Lillsyrran har hjälpt till att maskera listerna och börjat måla i Philippas rum. Har vart guld värt att ha hjälp utav dom. Pappa och brorsan hjälpte till lite här och där
 
I veckan kommer jag jobba på så gott det går själv med att måla och flytta en och annan låda då Fredrick är i Norge och jobbar. Sen blir det väl en mer ordentlig flytt nästa helg. Men kommer bo kvar i huset tills den 7 juni då vi väntar på soffan och sängen. 
 
Mer bilder kommer att komma när allt är färdigt. Kan säga att det känns i kroppen nu efter allt klättrade på stegen idag när man tapetserade ;) Så resten av kvällen bli det bara slapp i soffan