Födelsedags tårta

När William fyllde år hade jag lite svårt att först komma på vad för tårta jag skulle göra. Men tillslut kom jag på va jag skulle göra för någon =)
 
 
Tårtbotten är en ljus tårtbotten med vanilj smak. Sen fyllde jag tårtan med chokladmosse å hallongrädde. Sen spacklade jag den med vanlig grädde. Den är sedan täckt med sugarpaste som jag köpt på Panduro. Gräset på tårtan är cream cheese frosting som jag färgade grönt med pasta färg. De va andra gången jag skulpterade något i sugare paste. Första gången va ett lejon som jag gjorde till Williams 2 årstårta. De va inte lätt att få till en bil när man aldrig gjort de men de va samtidigt riktigt kul =) De svarta på taxin är gjort med svart hushållsfärg. Detta gjordes med hjälp av en tandpetare. Självklart lyckades man sätta fingret på där som man målat svart så de blev lite kladdigt. Men men =) De silvriga på fönsterna är ätbart silverpulver som jag penslade på.
 
Här kommer nu några bilder på tårtan. Ha de bra =)
 
 
           
 
 
 
           
 
 
 
 
På bokstäverna har jag penslat på lite pärlemopullver. Svårt att se men de finns där ;)

JIPPI!!!

Hur glad blir man inte när man ställer sig på vågen å den visar minus 8 kg på 6 veckor?!?!?! Jo man blir så jävla glad så de finns inte :D Fy fan va gött :)

Som man har kämpat innan å kanske bara lyckats gå ner totalt 1 kg på 1 år. De e ju absolut inte mycke å hurra över.

Men nu 8 kg på 6 veckor. Å de e bara så skönt :) Flyger nästan som på moln av lycka :)

Å lite av de bästa e att många ser skillnaden å att kläderna börjar bli för stora. Så gott :)

Ibland e de farligt att se på tv

Jobbar natt å satt å kolla lite på How I met your mother. Där ligger Marshal å Lilly å håller om varandra å ser sådär härligt lyckliga ut.

De fick en att tänka på Daniel. Hur underbart de va att bara få ligga bredvid varandra å bara hålla om varandra. Inga ord behövdes bara närheten av varandra å man visste att den andra fanns där för än å hur mycke man älskar den andra. En helt underbar känsla.

Jag hoppas att man en dag åter skall få känna en mans armar runt en å få känna samma känsla att tillsammans klarar vi allt för vi har kärleken till varandra.

Om de skulle bli med Daniel igen eller om de blir med nån annan ja de kan bara framtiden visa. Men tills dess så får jag fortsätta att ta en dag i taget å försöka leva här å nu.

För de mesta så känns de faktiskt helt okej men sen kommer stunder som denna som blir lite svårare. Men jag skall klarar av dom med. Om de så måste till lite tårar å en stund för mig själv så må så va. Men jag tänker inte knäckas av de här. Jag skall leva mitt liv här å nu :)