Städning

Idag har de städats å packats ner de sista av köket. Så de som återstår e mer eller mindre bara att städa toaletterna, dammsuga golvet lite, packa ner våra kläder å sen packa in allt i bilen i princip. Skönt att de snart e färdigt :)

Känns som man har vart effektiv även om inte så social. Hade Rebecca å Noah på besök. Men va ändå skönt att ha nån att prata med medans man fixade å dona. De som man kände sig mest osocial med var att lagom när Rebecca å Noah kom som var de heta linjen. Sista telefonsamtalen ringdes å några extra behövdes ringas. Men nu skall allt vara avklarat :)

Så imorgon vet jag precis va jag skall göra. fixa allt de sista å sen på onsdag så flyttar vi till Kungshamn. :D

Flyttlasset!

 
 
 
Igår gick första flyttlasset till Kungshamn. Eller ja de va ju nästan allt faktiskt. Inte så mycket som skall med. Har ju lyckats rensat bort enormt mycket å även sålt mycket som jag inte vill ha kvar längre. Känns underbart :) Blir som en riktig nystart av allt :) Så snart e de dax att flytta :D
 
 

Kan inte sova

Fattar verkligen inte varför jag inte kan sova ordentligt just nu. Visst beror de nog mycket på allt som händer just nu med flytten å så. Men ändå. Ena natten kan jag sova hur gott som helst precis hela natten. Men för de mesta så e de mellan 2-3 tiden som jag vaknar å sen inte kam somna om. De e väldigt frustrerande. Man behöver ju sova ordentligt.

De värsta e att de känns som jag stör Fs sömn oxå när jag ligger å snurrar runt nätterna igenom. Även om inte han märker nåt så känns de så. Klart när vi sover i hans stora säng så kan man lägga sig på andra ändan men när vi ligger båda i min lilla säng ja då e de inte så mycket utrymme kvar att snurra runt på.

Man tycker att de kanske borde spela roll vart man sover å i vilken säng. Men nä de spelar ingen roll om jag sover hos F eller i min egen säng. De går inte att sova ordentligt hur jag än gör :( Men men.

Som tur e så e kroppen väldigt anpassningsbar så den lär sig att klara sig på lite sömn. Man e ju mamma å van med vaken nätter å så ;) Haha. Skämt å sido. Va ju några år sedan William va så liten. Men de e ju som i våras, då kunde jag inte sova ordentligt på 3 månader å jag klarade av livet galant ändå med lite sömn så de klarar jag nu med :)

Hoppas ni andra sover gott :)