Konstig dröm

Här om veckan drömde jag eller fick nån slags vision eller va man nu skall kalla de, om att min moster skulle få tvillingpojkar. Hon fick ju bar en å de va inte ens en pojk utan de blev en liten Viola. Efter de har man funderat å funderat på vem de kan va. Men fortfarande inte fått nån klarhet i vem de kan va. Brukar ju ha rätt när de gäller sånt. Å i natt drömmde jag åter om tvillingar. Men de va ingen annan utom jag själv faktiskt som väntade tvillingpojkar. Hmm då blir man ju bra fundersam. Innan jag fick redan på att jag vänta William drömde jag väldigt mycke om barn å även tvillingbarn. Så nu börjar man fundera på om de e en själv som väntar barn eller kommer bli gravid inom de närmsta tiden. De va ju vid denna tidpunkten som jag blev gravid med William så man kan ju hoppas å önska att de skall funka samma denna gången.

Men kan ju inte va gravid redan då jag inte precis haft mens. Typ andra på ett halv år. Har haft extremt oregelbunden mens  sen jag fick William. Även innan men nu e de extremt Innan första detta året tog de ett år innan de kom nåt. Då började man bli bra fundersam om man nånsin skulle få nån mens igen å om man nån gång skulle kunna få barn igen så när mensen kom va man överlycklig. Så även denna gången. Så chansen att jag skall lyckas bli med barn e ganska minimal. Men de e ju bara en gång vid rätt tillfälle som skall till för att lyckas bli gravid. Men man kan ju alltid hoppas å önska att de e en själv som drömmarna syftar på. Skulle bli så otroligt glad så de går nog inte ens att beskriva om jag skulle bli gravid igen. Har alltid önskat mig en familj med många barn.

De roliga i drömmen va att jag å William hade vart på en marknad å där drog William i ett snöre å van olika saker. Sen var vi i en monter på smakprov från Laholmens restaurang. Daniel va inte med på marknaden då ha var på jobbet som vanligt. Men efteråt så skulle vi mötas på en restaurag å äta lite gott innan vi åkte hem tillsammans. Så när vi möttes öpp på restaurangen satte vi oss först å åt lite gott. Men efter en stund så började jag få väldigt ont i magen. Om jag viste att jag väntade tvillingar eller över huvudtaget vänta barn vet jag inte. De fick jag aldrig grepp om. Men helt plötsligt så förstår vi att de e dax för barnen att födas. Så mitt i restaurangen föds pojkarna. Efteråt så skrattar vi å har de trevligt å bara njuter av våra två nyfödda pojkar. William blev glad att ha fått småbröder. Vi tyckte de va praktiskt att få två pojkar för då hade vi redan en massa kläder. Efter nån dag får vi paket från Laholmen. I paketet ligger exakt samma grejer som vi hade köpt på marknaden. Så vi fick dubbelt upp. Va ju en trevlig present då de va bra saker oxå =) Så misstänker att de va på Laholmen pojkarna föddes då de stod grattis till pojkarna ;)

Konstig dröm ja lite gran. Kanske inte den konstigaste man haft. Men med tanken på innehållet å att man drömt liknande innan för nästan exakt 4 årsedan gör de hela konstigt. Ja ja. De va de för nu. Nu skall jag sätta igång en omgång tvätt å sätta igång diskmaskinen.

Ha de så bra =)

Söndag!I går vaknade man med stor lust att baka. Kanske inte ett så smart drag när de va så varmt ute. Men va bara tvungen när jag blev så sugen. Började med att baka frukost frallor med solrosfrön. När dom stod på första jäsningen så fick jag sån lust att baka kanelbullar så de fick de oxå bli. Varmt i köket vill jag lova att de va men de va de värt när man väl sen va färdig. För gott va de. Först blev de provsmak på varsin fralla. William tog ett bett men sen ville han inte ha mer. De va ju solrosfrön i. Då går de ju inte att äta tyckte han. Han som äter de annars. Dom får sina ider dom små liven ;) Å efter de fick de bli provsmak på kanelbullarna å självklart med ett glas kall mjölk till ;) Medans jag va inne å baka så va Daniel å William ute å rensade i rabatterna så de blev fint där me =) 

Efter fikat gick Daniel ut å tog de sista i rabatten medans jag klippte William. Å lagom till jag va färdig med William kom Daniel in så passade på klippa han med. Efter de blev de in i duschen för å få bort allt hår å samtidigt lura William till att duscha. Går bättre å bättre, men håret e han fortfarande stor motståndare mot att ta.

Samtidigt som jag höll på att baka passade jag på att fixa maten. Enkelt fick de bli en sån fin å varm sommardag som de va igår. Hade en temp i skuggan på 25.6 grader. Inte illa =) Blev pastasallad.

Vi tog med oss salladen å en påse med nybakade kanelbullar å åkte till mamma å pappa. Satt ute å åt å vi alla bara satt å njöt. Helen som kom hem från Koster strax efter att vi hade kommit va helt lyrisk å berättade om allt kul dom hade haft för sig där ute på Koster. Vi kom dit vid 19 tiden å åkte vid 22 tiden. Blev nästan helt chockad när jag såg att klockan va halv 10 å de va ju så ljust å varmt ute. Va fortfarande 20 grader ute vid 22 tiden. Fantastsikt. Fint väder, god mat å trevligt sällskap. Detta e livet =)

William fick ett av pappas gamla fiskespön som han hade tänkt å slänga när han ändå inte hade tänkte att ha kvar den. William va överlycklig. Han som älskar att leka att han e ute å fiskar =) De fiskespöt lekte William för fullt med resten av kvällen vi va hos mamma å pappa. Bröllopsdag!I lördags hade vi hade vi bröllops dag. Daniel tog med sig William å åkte å leta geochaser ute på Rossö i de fina å varma vädret så fick jag lite längre sovmorgon. Dom va borta länge. Åkte vid halv 11 å va hemma vid 14 tiden så de va två trötta herrar som kom hem. Dom hade sett massa får på nära håll som gick på bete i skogen. De tyckte William va lite spännande. Själv hemma så passade man på att få städa golven lite. Behövs när de e nån som både fäller lite å löper. Passade även på att byta gardiner i köket å Williams rum. Behövdes nu tycker jag. Å så framförallt tog jag de bara lugnt å njut av att få ta en dusch i lugn å ro =) Efter att mina herrar hade kommit hem tog dom sig lite å dricka å äta å sen gick dom å vila så jag fick ännu lite mera egentid =)

Efter att dom hade vilat så gjorde vi oss i ordning å åkte till Park för att äta ltie gott å fira bröllopsdagen bättre. Daniel tog nån tagliatele med kyckling, jag tog quasadillas med kyckling å William tog pankakor med grädde å sylt. Kladd över allt var de efter sylten. Va mer saft än sylt tycker jag. Men William tyckte de va gott å de va väl de viktigaste. Lite kladd gör väl inget när man kan skölja bort de med lite vatten. Efträtt tog vi ingen då jag hade köpt jordgubbar på torsdagen som jag tänkte vi kunde ha å fira med. Så åkte bara å köpte lite glass å grädde som vi skulle ha till jordgubbarna. När vi kom hem passade vi på att vara ute å njuta en liten stund till av de fina vädret. Men blev inte så länge då myggen började attakera. Så blev in å äta efträtt å kolla på film. 

Så mycke mer blev de inte denna dagen. De e lite kul för att när vi gifte oss den 4 juni 2005 så vräkte regnet ner. Men varje bröllops dag efter de har vart strålande väder å riktigt varmt. Lite komiskt men ändå skönt att kunna vara ute å fira när de e så fint väder. Tänk att de e 6 årsedan sen jag å Daniel gifte oss. Otroligt. Å fortfarande e man lika kär efter 11 år. =) Tänk att man skulle hitta sin livskamrat på nätet. De trodde man nog aldrig ;)

Tack älskling för alla dessa år. Älskar dig så otroligt mycket <3En sån här go efterätt blev de =)