Snart

Ja snart så skall ni alla få veta va som verkligen händer runt mig. Men kan avslöja att idag föll två pusselbitar till på plats å ett datum för allt e nog faktiskt nästan helt hundra fastställt med :)

Ååå blev så glad idag så man bara ville hoppa å skrika av glädje. Vet en till eller ja några till som blev de ;) Så nu längtar vi alla för fullt :)

 

 
Så otroligt glad :)
 

 

Viktiga saker fixade

Idag har man lyckats klara av två viktiga telefonsamtal. Ett som inte va några problem då de va ett litet å enkelt telefonsamtal men dock viktigt. De andra va lite jobbigare då de har en del att göra med min framtid. De jobbigaste med de sista samtalet var att man vet att skulle nånting hända på vägen så kan mycke gå åt pipan =( Men de får vi då verkligen inte hoppas att de gör =)

Sen har jag skickat in lite viktiga papper idag oxå så nu får man hoppas att även de kan fixa sig snabbt å lätt. Andra viktiga papper skall jag försöka skriva ut imorgon å skicka in. Om de inte går att maila då men de tror jag inte. Så de händer mycket nu. Men de e så de skall va väll ;)

Imponerad att man lyckats göra så många viktiga saker trotts att man inte mår helt hundra. Men man e väll ingen super kvinna för inte ;) Haha vilken självironi man har

Spännande framtid

I torsdags fick jag klartecken angående en sak gällande min framtid. Idag har nästa steg påbörjats av min nya framtid. Eller vår nya framtid kanske man skall säga. För dessa beslut gäller inte bara mig utan William å F berörs oxå å även många andra runt om. Jag ser på framtiden med nyfikna ögon å med ett stort leende på läpparna :)

Att jag skulle få vara med om detta de trodde jag inte. Vad exakt de gäller de tänker jag inte berätta än först datum å lite annat e fastställt å fixat. Några vet redan va de gäller. Men alla får inte veta än. Men som sagt så fort datum e fastställt så skall ni alla få veta va de gäller. Men de e ny å spännande framtid jag eller ja vi går till mötes :)