Ut på mini tur med familjen

Ja denna dag har vi längtat till länge. Idag blir de en tur till Göteborg där vi skall gå på Jul på Liseberg å sen sova på Gothia Towers. Skall bli så kul å mysigt :)

Jag å William skall åka om en liten stund så kommer Daniel efter när han slutat jobbet kl 15.

När jag va inne på Gothia Towers hemsida för några dagar sen såg jag att dom skall ha julklappsinsamling till barn som kanske inte har föräldrar eller har föräldrar som e för fattiga för att kunna köpa en julklapp till sina barn. När man läste de så grät hjärtat så självklart skulle man fixa nån julklapp å skänka till nåt barn som kanske annars inte skulle få nåt. Så igår fixade jag å William två stycken. Han fick själv välja va de skulle va. En till en tjej å en till en kille fick han välja. Så nån pojke skall få en bil som William själv valt å nån tjej skall få en hamsterleksak som han omsorgsfullt valt ut. Så när vi kommer till hotellet så skall han få lägga dom i julklapps säcken :) Känns så gott i hjärtat att man kan göra så lite för att hjälpa nån annan. Så vi hoppas att de blir några barn som får många glada timmar av lek :)

Nu skall vi packa de sista sen skall vi åka. Ha de så fint alla <3

Julfint

Ja idag fick jag upp adventsljusstakarna å de blev så mysigt här hemma. William var helt till sig han med å följde efter som en svans å skulle hjälpa till med de ena å de andra :) Min lilla hjälpreda <3

Till veckan åker nog mera saker fram. Kliar så i fingrarna... Hade jag haft en plastgran så hade den nog snart oxå åkt fram så man fick njuta ordentligt ;) Haha!! Nä de skulle nog dröja lite. Men man skulle faktiskt vilja ha granen framme lite mer än typ 2 dagar innan julafton så man verkligen får njuta av den.

Jag har alltid gillat julen å när William skulle fira sin första jul va de speciellt att få ta fram julsakerna å göra fint. Men för varje år blir de mer å mer kul. Kanske för att han blir större å förstår mer. Men sån längtan efter jul som jag har i år har jag aldrig vart med om. Helt otroligt. Men men. De e väl så de skall va ibland.

Man kan tycka att med tanke på de tråkiga vädret ute så borde de inte finnas nån större julkänsla men i år verkar de som att de e väldigt många som har fått de trots allt å har redan börjat julpynta hemma. Kan ses på Facebook, bloggar å Instagram hur folk plockar fram adventsljusstakar å julpynt redan tidigt på denna veckan.

Kanske kan de bero på vädret att eftersom de e så grått, trist å regnigt så vill vi skapa de ljust å mysigt hemma... Ja de skulle jag nog kunna tro e en anledning :)

Bjuder på två bilder från mina julfina fönster. Fler blir de säkert den närmsta tiden ;)

Natti natt på er <3

God morgon!!

God morgon på er alla!! :) Idag hoppas man att regnet kommer göra ett uppehåll så man kan få va ute lite. Solen får gärna komma fram så man får njuta av den oxå. Blev lite snuvad på den igår känns de som :( Dagen började så fint med en klarblå himmel å en strålande sol. Men de va då inte många timmar man fick njuta. Strax innan 12 så började de störtregna å höll på alldeles för länge tycker jag. Så idag håller vi tummarna för fint väder :)

Igår fick jag hängt upp julgardinerna så idag blir de att sätta upp adventsbelysningen :D Som man har längtat. Klarar inte vänta mer så nu får jag sätta upp :)

Men först får de bli frukost :)

Ha en fin söndag alla fina :)