Gott nytt år!!!

Så va vi här på årets sista dag. Ett år som bara har swishat förbi känns det som. Ett år fyllt med glädje men oxå en del tunga och jobbiga stunder. Ser verkligen fram emot ett nytt år och se vad detta året har att bjuda på. 

Denna årets sista dag kommer vi att fira tillsammans med min fina vän Åsa och hennes familj. Skall bli så kul och spännande. Första året jag inte firar med familjen, ja alltså inte med typ mina föräldrar eller svärföräldrar. Kevin ser nog mest fram emot fyrverkerierna. En annan ser fram emot go mat och att umgås med fina vänner. William är hos sin pappa över nyår men vet att även han längtar efter fyrverkerierna. 

Hoppas ni alla får ett fin och trevlig kväll hur ni än firar den. Så gott nytt år önskar jag er alla ❤️Hörs igen nästa år 😊😉

Smash the cake

Jag ville ha bokat en smash the cake fotografering med Philippa. Tycker dom va så söta. Men kände att jag inte hade dom pengarna just nu att lägga på en fotografering så här i samband med hennes ettårs dag och jul. Så valde att försöka göra en egen. Gick ju trots allt ganska bra. La ut lakanet som hon skulle sitta på och som samtidigt skulle skydda golvet från allt kladd. Hon visste direkt att hon skulle sätta sig där. Otroligt med tanke på att vi bara har gjort en fotografering innan och det var till julkorten. Hon blev väldigt skeptisk till tårtan först men sen gick det något bättre. Men hon gillade inte alls att bli kladdig på händerna så det va inte så jätte kul. Men trots det fick vi några bra bilder. Katten blev nyfiken och upptäckte att det var ju något man kunde äta så hon skulle absolut vara med och slicka grädden.
 
När jag gjorde tårtan blev pojkarna väldigt nyfikna på va som skulle hända med den. Så medans jag tog kort så ropade jag på dom och dom tyckte det var riktigt kul dom med och Philippa sken upp oxå och det blev genast lite roligare att pilla på tårtan. Ett bad för lilla damen var iallafall nödvändigt även om hon mest bara var kladdig om händerna och på kjolen. Men hon och jag hade roligt en stund.
 
 
Lite fundersam på om hon verkligen fick lov att röra
 
 
Lite spännande är det allt
 
 
Katten blev oxå nyfiken
 
 
Kladdigt 
 
 
 
Titta mamma så kladdigt
 
 
Men ändå är det lite kul
 
 
När brorsorna kom blev det extra kul
 
 
Älskade unge <3
 
 
Och här var det inget roligt längre
 
 
Men man kan ändå busa lite och att försöka jaga brorsorna när man är kladdig om händerna är kul


Det va inte mycket utav tårtan hon rörde utan det blev bara till att skrapa av en del av gräddenPepparkaksbak

I tisdags stod det pepparkaksbak med barnen på schemat. Barnens kusiner kom oxå förbi. Gick fint i början men efter en stund började det spåra ur lite som det lätt gör när barnen tröttnar. Det dom mest såg fram emot var att få äta upp det sista av pepparkaksdegen. Philippa tyckte det va konstigt det vi höll på med och tyckte det var bättre att äta upp degen istället. Men till slut blev det några tunna och några tjocka pepparkakor som vi avnjöt med kaffe för oss vuxna och must till barnen.

 
 
William stansar ut pepparkakor för fullt
 
 
Även Kevin har fullt upp med att stansa pepparkakor