En vårig bakdag =)

Idag har solen strålat från en klar blå himmel å de har vart ett riktigt vårväder ute. Balkongdörren fick till å med va öppen en stund idag. Under bart =)

Här om dagen bestämde jag å Rebecca att vi skulle baka. Så hon å hennes son Noah har vart här å vi hade en trevlig bakdag. De blev hallongrottor fast med drottning sylt istället för hallon sylt. Men som blev mer som syltkakor istället. Blev inte alls så som man tänker sig hallongrottor. Sen blev de cookies med smartis i samt massa chokladmuffins i olika varianter. Några vanliga å några med after eight. Exprimenterade lite med å göra några med wiskhy å Baylies oxå. Men dom smakade inte så mycke så skulle nog behövas mera sprit i ;) Men vågade inte ta för mycke heller. William å Noah sprang mellan att hjälpa till å baka eller rättare sagt provsmaka smeten å kakdegen, leka med tåg banan å titta på film.  Å självklart en massa bus där emellan som dom brukar göra =) Riktigt kul å trevligt hade vi iallafall så detta kommer vi nog göra om snart igen med andra kaksorter =)

Idag har de inte bara vart en fin vårdag utan de e även den 29 februari. Alltså skottår. För 4 år sen kunde William ha kommit denna dagen. Han var beräknad till den 28 februari så han kunde lika gärna ha fötts den 29. Hade vart lite häftigt om han hade blivit född den 29 för de e inte alla som kan stoltsera att dom e födda den 29 februari. Man skulle kunna känna sig bra ung ;) Men man e ändå glad att han inte föddes då.

En tradition säger att när de e skottår så får kvinnorna fria. Hur många kvinnor e de som har gjort de idag??? Hade jag inte vart gift så hade jag gjort de idag. Fast de va faktiskt jag som friade till gubben även om de inte va skottår ;)

Ha de gött!! =)Tröttsamt

De e så fruktansvärt tröttsamt när man aldrig får något bra svar. Ja kanske de, jag vet inte, vi får se sen å andra klassiska meningar man får höra när man frågar nåt. Varför e de så svårt att säga ja om man vill eller nej om man inte vill :(

En liten sessa!!!

Idag vaknade man till en glad nyhet. Sverige har fått en ny prinsessa å med de en ny tron arvinge. Såna nyheter tycker man om att få börja dagen med =) När man såg bilder från presskonferens där prins Daniel meddelar att dom fått en liten dotter ser man verkligen hur lycklig han e. Å man förstår han för man kommer verkligen ihåg hur glad man var när William kom till världen. Den glädjen å kärleken man kände va helt obeskrivlig. Så man får säga stort grattis till Victoria å Daniel till deras egna lilla prinsessa. Njut av varje dag tillsammans med henne för dom växer snabbt upp.
Den första bilden på den nya lyckliga familjen