Bio

Ja idag överraskade jag William med att vi skulle gå på bio. Han visste inget utom att vi skulle träffa fina Carina å hennes Leili. Under hela vägen hemifrån undrade han vart vi skulle hän. Även efter vi hade parkerat så va de många frågor :) Så när vi kom fram till Park å han fick veta att vi skulle på bio va de en glad kille som mötte upp Carina å Leili :)

Vi såg Disneys nya film Modig i 3D. De va lite annorlunda å se på än vanlig "vanlig tv". Man blev nästan lite åksjuk innan man vande sig. Men de va bra häftigt. William satt mest med glasögonen uppe på huvudet. Men klart de va även första gången för han med 3D så de ca väll inte så konstigt :)

Vi hade de iallafall riktigt mysigt å trevligt tillsammans med Carina å Leili. Så detta hoppas jag att vi snart kan göra om igen :)

Hela helgen har jag bara myst med William. Har vart riktigt underbart att kunna hitta på nåt med bara han sådär. Va ett tagsen nu känns de som

När vi kom hem från bion satte vi igång å baka. Choklad chip cookies. Våra favoriter här hemma :) Sen blev de pizzabullar till middag vilket var riktigt gott. Lite annorlunda sätt att äta pizza på :)

Nu blir de till att kolla färdigt på filmen å sen blir de till å sova. Jobb imorgon :)

Så natti natt på er :)

Beslutsångest

Gud så lä ge sen de va jag skrev nu. Men jobbat mycke å när man tänkt att man skall skriva ett inlägg så glömmer man bort de för att man vart för trött eller att man gjort annat. Men men...

Just nu har man en del i tankarna som snurrar så fast man e så trött så går de inte för att man funderar så mycke fram å tebax :( Men snart har man väl förhoppningsvis ett svar.

De det gäller e att vi vart å tittat på en bostad. Den ligger jätte bra till å så men de e hyran som gör att man tvekar. Den e nämligen ganska hög. Men sen finns de så att man kan hyra ut en bit av bostaden så då blir ju inte hyran så hög å med tanke på bostadsbristen i denna stad borde de ju inte va problem att få den delen uthyrd. Har som tur e helgen på oss att fundera. Inte för att de känns som tillräckligt med tid. Men med längre tid skulle de nog inte bli lättare att bestämma sig heller. Men just de där med tidspress gör ju att man lätt kan ta förhastade beslut oxå :( Men man får dividera å fundera ordentligt så skall nog allt bli bra :)

Nu skall de fortsättas att försökas sova

Natti :)