Trött

Ännu ett inlägg om att man e trött. Men just nu e jag så fruktansvärt trött. Skulle nog behöva kolla mitt blodvärde. Har en känsla av att jag ligger lägre än jag brukar. Då blir jag så här jobbigt trött. Men sen blir de bu inte bättre av att man inte sover ordentligt. Varenda gång man vänder sig så vaknar man till å sen så tar de en stund innan man somnar om. Sen klarar bag inte ligga på mage så som jag vill då de gör för ont. Nånting med äggstockarna som bråkar :( Måste försöka få till en tid för å kolla upp de.

Men skall gå å lägga mig en stund till så att jag kan samla energi för å orka jobba ikväll. Tur man älskar jobbet så man klarar jobba trotts trötthet ;)

Besviken

Ibland funderar jag på va meningen med livet e när man gång på gång blir så besviken. Inte för att man skall få allt man vill ha men när man hoppas så på att denna gången kommer de bli bra. Allt kommer att ordna sig. De kommer att bli som innan. Jo tjena. Besvikelsen e framme igen. Jag har inga höga förhoppningar på saker å ting. Brukar sätta ganska låga mål för att de skall kunna gå att uppnå dom. Men nä inte ens när de står på lägsta nivån. Hur ofta skall man behöva bli besviken för att orka fortsätta???

Dagens funderingar

Fy

Fy vilket fruktansvärt sug jag fick på pommes å grillkrydda. Hade man haft de hemma hade jag gjort de på en gång. Ååå vill ha....😝