Bebismagen

I morse när jag körde William till förskolan så va han så söt och omtänksam.
- Mamma
- Ja vad är det?
- När du får en stor mage...
- Ja vad är det då?
- När du får en större mage så får du ligga hemma på soffan eller sängen och bara vila.
- Jaså varför de då?
- Jo för då kan du inte köra.
Haha älskade unge. Tänker på sin mamma <3

När jag var på smärtskolan idag för våran sista gång så var det kul för den ena läraren sa något kul
- Här har det hänt saker ser jag. När skall du ha?
Då visste hon inte ens om att jag vänta barn sen innan för sist vi träffades så var jag inte gravid. Så tydligen börjar det synas vilket är väldigt kul :)

Detta gör ju bara att man längtar mer och mer till när magen är större och man kan känna utanpå när lilla pyret rör sig. Skall bli så kul att se Williams reaktion på att få känna sitt småsyskon för första gången :)

Barnmorskebesök

Igår var det dax för del 2 av inskrivningen hos barnmorskan. Första besöket bestod mest av att prata och få redan på hur förra graviditeten var och hur denna har börjat och lite sjukdomshistorik. Denna gången var det mer den kroppsliga biten som att ta blodprover och blodtryck men även allmänna frågor om hur man mår och hur det känns. 
 
Besöket gick bra även om blodvärdet är väldigt lågt. Men det har mycket att göra med min anemi. Men hon skall kolla med specialisterna i Munkedal och se vad vi skall göra. Hon tror inte järntabletter kommer hjälpa mig då jag annars inte tar och när jag väntade William var värdena låga oxå trots järntabletter. Så får vänta och se vad dom kommer fram till. När jag väntade William så pratade dom med dom i Munkedal även då. Men kommer inte ihåg vad dom kom fram till då. Men blir spännande att se vad dom kommer fram till. 
 
Så här såg mina värden ut igår iallafall i vecka 13 (12+3)
Hb 104
Socker 5,2
Blodtryck 120/70
 
Så allt utom blodvärdet såg bra ut som sagt
 
 

Äntligen

Att igår äntligen få berätta för er alla att man väntar barn känns så otroligt skönt :) Detta är ju inget man vill hålla hemligt utan detta vill man ju dela med sig så snabbt som möjligt. Att få dela sin glädje med andra är ju något man vill. Särskilt eftersom man haft så svårt att bli gravid innan och vi hade pratat om att vi inte ville ha några mer barn även om en viss längtan alltid skulle finnas. Men vi kände att vi ville vänta med att delge denna nyhet för alla tills dom mest kritiska veckorna fram till vecka 12 hade passerat och nu är den veckan äntligen passerad oxå så det känns väldigt skönt att nu kunna skriva öppet om detta :)
 
Ett lite tag funderade jag på om man skulle vänta ännu längre med att vänta och avslöja efter att man hade vart på ultraljudet. Men kände att så länge skulle jag aldrig kunna vänta med att dela med mig av detta ;)
 
Så nu kommer jag att dela med mig av detta till er och jag hoppas ni vill följa med på ännu ett nytt kapitel i mitt liv :)