Marknad och hamburgarens dag

Idag blev det en tur till marknaden i Strömstad för mig och Philippa. Fredrick skulle passa på att bygga staketet i lugn och ro medans jag hade med mig barnen, men William ville absolut stanna hemma med Fredrick så då fick han va hemma. Så blev en tjejtur för oss. På vägen upp till Strömstad stannade vi till snabbt på Tanums shoppingcenter för att fixa en morsdag pressent till mamma.

När vi kom upp till Strömstad så mötte vi upp Helen som vi skulle gå med. Träffade trevligt känt folk och fick se några vänners fina gravidmagar. Man blev ju lite sugen på en till när man såg dessa fina magar 😉 Önskar er verkligen lycka till när det är dax för era små att titta ut. I år tycker jag det inte va så mycket att välja på utan mest kläder. Men blev lite godis och bröd köpta från två knallar som man handlat av i många år. Nästan lite nostalgi att fortsätta handla av dom.

När vi va färdiga på marknaden promenerade jag och Philippa bort till pappa en sväng för att passa på att hälsa på samt lämna mammas morsdagpresent. Blev en stunds pratande med pappa innan det var dax att bege sig hem till grabbarna och se hur långt dom hade kommit med staketet. Dom hade inte kommit riktigt så långt som Fredrick hade hoppats på. Va lite mer sten i marken än vi hade räknat med. 


En liten bit på vägen iallafall


Det fick bli en paus i bygget för istället fick det bli grillning. Är ju hamburgarens dag idag så då måste man ju passa på att grilla. Prövade på att använda rökspån. Men vi tyckte dock att det lukta mer än det smakade. Men skall prova igen med lite mer rökspån. Va hickory vi använda och den skulle man tydligen börja lugnt med då den tydligen skall vara väldigt kraftig i smaken. Men gott blev det iallafall. Vi prövade även på att byta ut dom vanliga pommesen mot sötpotatis pommes istället. Kan lova att det inte va sista gången vi prövade på det. Va riktigt gott. Dagen till ära hade vi även införskaffat serveringskorgar och hamburgerfickor. Va ett kul sett att servera middagen på. 


Mm...


Mätta och något trötta så körde vi lite mys i soffan


Men lite bus kan man allt orka med


Kvällen avslutar vi som sagt i soffan men blir nog snart sängen. Är riktigt trött ikväll. Hoppas ni alla haft en fin dag och grillat många hamburgare 😉

Bullbak

Idag är det bullbak på gång och självklart har jag världens bästa hjälpreda med mig. Det hjälps till och det provsmakas. Bulloman som hon är försökte hon att äta bullarna som stod på jäsning. Lilla tokunge. Blir både kanelbullar och bullar som jag inte kan komma på vad dom heter men det är bullar med vaniljkräm. Vaniljkrämen som blev kvar var det någon som va snabb på att äta upp resten. 


Hjälpa till att lägga på socker


Måste ju provsmaka degen lite oxå 😉


Gott med vaniljkräm 

Hallon mobilabonnemang


För ett litet tag sen fick jag chansen att pröva på Hallons abonnemang stor via Buzzador. Jag har tidigare hört talas om Hallon och även sett reklamen. Har bara hört gott om dom så tänkte att det skulle vara kul att få chansen att pröva på själv. Blev positivt överraskad av att det fungerade så bra. Det ända jag saknar är det inte finns en kundtjänst att ringa om man vill ha hjälp eller undrar något utan man hänvisas till deras chatt och mail. 

INGEN BINDNINGSTID

Du har redan en telefon och vill inte sitta fast i lång bindningstid. Hallon är en mobiloperatör där du kan känna dig fri helt enkelt.

Det som är bra med Hallon är att det inte är ett abonnemang med bindningstid utan man är fri att säga upp det när som helst. I den stora abonnemangsformen jag fått testat har det ingått fria sms/mms, fria samtalsminuter och 8 Gb datatrafik. Något som man kan klarar sig länge på. Iallafall jag som surfar mest när jag är hemma och har Wi-fi. Ringer och smsar man mycket så är detta ett mycket bra allternativ. 
INGEN FAKTURA

Krångliga pappersfakturor som man inte förstår blir ingen glad av. Hallon är en mobiloperatör där pengarna enkelt och smidigt dras från ditt kontokort.

    INGENUPPSÄGNINGSTID

    Saker och ting förändrad och man kan inte planera allt. Hallon är en mobiloperatör som förenklar allt, du kan lämna när du vill.  

    ALLTID FASTPRIS

    Du kan helt enkelt sova gott om natten, eftersom du vet vad du betalar. Hallon är en mobiloperatör där du alltid har full koll på pengarna

    Jag tänker fortsätta med detta abonnemang just för att det inte är någon bindningstid och att det fungerar lika bra som någon utav dom andra operatörerna. När det är dax för William att få egen mobil så kommer detta att va ett perfekt allternativ.