Varför lär du dig inte?

Varför lär du dig inte av dina misstag? Du begår dom om å om igen? Du måste vakna upp ordentligt nu å se att du inte kan fortsätta så här. Du mår ju inte bra av de.

Jag vet inte hur jag skall hjälpa dig. Vill verkligen hjälpa dig för de de gör så ont i mig att se när du lider å när du begår samma misstag om å om igen. Å de e inte bara jag som känner så här. Vi e många som älskar dig å vill hjälpa dig att sluta begå dessa misstag hela tiden. Fast vi har sagt åt dig att tänk efter före flera gånger så lyssnar du inte.

Jag vet du tycker de är ditt liv å de e du själv som bestämmer. Men som sagt. De gör mig ont å se när du gör om samma misstag å man ser att du blir sårad om å om igen.

Jag vet inte om du brukar vara här inne å läsa men jag hoppas du är de denna gången å jag hoppas att du förstår att de e dig jag syftar på. Vill inte skriva några namn men jag hoppas verkligen du förstår å att jag inte vill dig nåt ont utan bara att jag älskar dig så mycke så jag vill inte se dig må dåligtÅ nej de e inte min gubbe de handlar om utan nån annan som står mig när

Rymde hemifrån

Ja igår fick jag nog å rymde hemifrån. Ingen som visst vart jag åkte eller va jag skulle göra. Va knappt så jag visste de själv. Men kände att jag inte orkade vara hemma. Gubben va ledig så han fick ta hand om William.

Att få några timmar för sig själv va verkligen behövligt kände jag. Synd bara att summan på kontot e så lågt annars fanns de mycke jag fick lust att köpa. Fast de va väl kanske samtidigt tur. Inte för att de skulle vara några onödiga saker utan en del kläder till William å även en del till mig samt några nya skor till oss båda. En ny kamera hade man oxå velat köpa men de kanske skulle tillhöra kategorin onödigt eftersom de e inte e nått man kanske behöver så. Men älskar att ta kort å just nu har jag en kamera som inte fungerar så bra längre tyvärr. Men men. Fick fyndat nå några kläder till William iallafall.

Efter min lilla rymning upp till Nordby dit färden tillslut gick så fick jag hämtat ut mamma å pappas paket som jag fick en avi på i måndags. Typiskt nog :(

När jag kommer hem sen ser jag en fortfarande sjuk kille. Han hade 38.8 idag me. Fick höra att när gubben å William skulle göra muffins så började William störtblöda näsblod som hade tatt en stund att få stopp på :( Mammas lilla hjärta. Vi han titta lite på Bilar 2 innan de va dax för sängen. Hoppas han kan få va feberfri imorgon.

Nu skall jag försöka sova. Natti natt