Bubbelvas

För några veckor sen såg jag denna bubbelvas på Ica när jag var och handla. Tyckte den va så snygg så nästa gång skulle den få följa med hem, vilket den fick göra. Har sett flera liknande på Instagram och gilla dom och har velat haft en länge. Men dom jag hittat har alltid kostar så mycket. Men denna kostade inte mer än 149 kr och det va ju överkomligt tycker jag. Har haft både tulpaner och rosor i den och det kommer bli många fler buketter i den vasen. 


Så snygg


Älskar dessa rosor

Effektiv dag

Idag har man fått väldigt mycket gjort trots att man vart trött och Philippa inte vart på jätte bra humör. Innan vi åkte för att lämna William på skolan slängde vi in en omgång tvätt och efter att vi hade lämnat han passade vi på att handla lite. När vi kom hem så packade vi upp och la tvätten i torktumlaren och i med en ny omgång tvätt. Sen passade vi på att dammsuga och jag fick hjälp av världens sötaste städhjälp med att "moppa" golvet. När vi va färdiga med det så gick vi och vila en stund. Philippa va så trött och jag lika så. 


Världens sötaste städhjälp ❤️


Älskar stilen 😆


Efter en knappt timmes vila var det dags att ta hand om tvätten igen innan det blev lite mellanmål. Idag var det oxå dags att baka nytt bröd och som vanligt fick man hjälp av min lilla bagare till dotter. Medans brödet stod på jäsning så gav vi oss på dagens middag. William skulle med en kompis hem så tyckte det va lika bra att passa på att göra den så kunde man bara värma på den sen. Sen blir ju lasange godare om den får stå en stund. Dagens mellanmål. En favorit för lilla damen. 

Lite bus har vi hunnit med oxå bland all städ och matlagning och detta trots att lilla damen inte vart på toppen humör. Medans lilla damen tog en eftermiddagsvila så passade jag på att vika tvätten och bara ta det lugnt en stund. Eftersom vi skulle vänta med middagen tills William kom hem så åt vi lite nybakat bröd, nypressad juice som bestod av blodapelsin, vanlig apelsin och några clementiner.  


Sen va det så dags att hämta hem William och avsluta dagen med middag innan det blev dags för barnen att sova och för mig att hoppa på bandet. 

Så ja en riktigt effektiv dag har vi haft. Får se om det kan bli en lika effektiv dag imorgon oxå 

Tröttmössor

Både igår och idag har vi här hemma vart riktiga tröttmössor. Ingen utav oss dom velat gå upp ur sängen utan vi har helst bara velat fortsätta sova. William har vaknat till för att gå på toa och sen vill han gå och lägga sig igen. Själv är det nästan pr is så att man har vaknat av alarmet på klockan. Philippa som annars vaknar tidigt har även hon velat sova längre. Konstigt att vi alla är så trötta samtidigt. Måste bero på vädret. Får hoppas dom är lika trötta till helgen så man får sovmorgon 😉


En dotter som inte vill upp och hoppa idag


Vaknade till och la sig ner igen 😆