Mera kläder

Att shoppa kläder till William är kul och har alltid varit kul. Men det är faktiskt roligare att få shoppa kläder till Philippa. Finns ju så mycket mer roligt till tjejer att köpa än vad det finns till killar. Plus att till så här små finns det oxå mer att välja på. Även till pojkar. 
 
William har just nu nästan allt som behövs i klädväg. Egentligen bara vinterjacka, skidbyxor, vantar, mössa och skor som han behöver. Men som jag skrev sist så behöver Philippa lite nytt då hon nu mest har sommarkläder och börjar växa ur dom kläderna så nytt måste inhandlas ändå. 
 
Fick ju köpt en del sist men mer behövs. Sen när det gäller skor till henne så har man hittat många fina. Vilka det sen blir får man väl se. Men man hade kunnat tänkt sig att köpa alla tre nästan ;) Men sen skall det ju hinnas användas oxå. Sen funderar man på oxå vilken storlek man skall köpa på vinterkläderna. Man vill ju inte behöva köpa nytt mitt i vintern. Men blir nog att man köper 86 på jacka och overall så man vet att hon kan ha det ett tag. Skor får man nog se på när det närmar sig vad hon kan tänkas ha för storlek då. 
 
 
Tycker verkligen H&M levererar massa fina kläder. 
 
 
Det bästa är att allt går att matcha oxå 
 

Så fina färger 
 

Philippa kommer bli så fin <3
 
 
Älskar verkligen denna jackan
 
 
Vilken av skorna skall man välja?
 
 
 
 
Dessa byxor och dessa skor står oxå på önskelistan till Philippa. 
 
Förstår inte hur man skall kunna välja vilket av alla man skall köpa eller om man faktiskt skall köpa allt. Ja fast skorna får det allt räcka med två par. Annars tror jag aldrig hon kommer hinna använda dom. Egentligen finns det så mycket mer man skulle vilja köpa till henne. Men man måste sätta en gräns oxå. 

Kommentera här: