Beslutsångest

Gud så lä ge sen de va jag skrev nu. Men jobbat mycke å när man tänkt att man skall skriva ett inlägg så glömmer man bort de för att man vart för trött eller att man gjort annat. Men men...

Just nu har man en del i tankarna som snurrar så fast man e så trött så går de inte för att man funderar så mycke fram å tebax :( Men snart har man väl förhoppningsvis ett svar.

De det gäller e att vi vart å tittat på en bostad. Den ligger jätte bra till å så men de e hyran som gör att man tvekar. Den e nämligen ganska hög. Men sen finns de så att man kan hyra ut en bit av bostaden så då blir ju inte hyran så hög å med tanke på bostadsbristen i denna stad borde de ju inte va problem att få den delen uthyrd. Har som tur e helgen på oss att fundera. Inte för att de känns som tillräckligt med tid. Men med längre tid skulle de nog inte bli lättare att bestämma sig heller. Men just de där med tidspress gör ju att man lätt kan ta förhastade beslut oxå :( Men man får dividera å fundera ordentligt så skall nog allt bli bra :)

Nu skall de fortsättas att försökas sova

Natti :)


Kommentera här: