Ut på mini tur med familjen

Ja denna dag har vi längtat till länge. Idag blir de en tur till Göteborg där vi skall gå på Jul på Liseberg å sen sova på Gothia Towers. Skall bli så kul å mysigt :)

Jag å William skall åka om en liten stund så kommer Daniel efter när han slutat jobbet kl 15.

När jag va inne på Gothia Towers hemsida för några dagar sen såg jag att dom skall ha julklappsinsamling till barn som kanske inte har föräldrar eller har föräldrar som e för fattiga för att kunna köpa en julklapp till sina barn. När man läste de så grät hjärtat så självklart skulle man fixa nån julklapp å skänka till nåt barn som kanske annars inte skulle få nåt. Så igår fixade jag å William två stycken. Han fick själv välja va de skulle va. En till en tjej å en till en kille fick han välja. Så nån pojke skall få en bil som William själv valt å nån tjej skall få en hamsterleksak som han omsorgsfullt valt ut. Så när vi kommer till hotellet så skall han få lägga dom i julklapps säcken :) Känns så gott i hjärtat att man kan göra så lite för att hjälpa nån annan. Så vi hoppas att de blir några barn som får många glada timmar av lek :)

Nu skall vi packa de sista sen skall vi åka. Ha de så fint alla <3


Kommentarer:

1 ohwildspirit.blogg.se:

Vilken mysig blogg du har!

Svar: Tack! =)
Iréne

2 sandraenerstrand.se:

Hej! Jag tänkte bara tipsa dig om en tävling där du kan vinna en iPad Mini! Här hittar du den ---> http://www.tourn.se/13ecf38626f22b16ff16a534284d6f24Hittills verkar det inte vara så många som vill delta, så det är nog bra chans att vinna! :) Ha en bra vecka fram till jul!

3 Caroline Nilsson:

Bloglovinbyte? :)

Svar: Ja varför inte =)
Iréne

4 Caroline Nilsson:

Sv: Trevligt! :) Har lagt till dig nu, din tur!

Svar: Har lagt till dig med nu =) Blir kul å följa dig
Iréne

5 Caroline Nilsson:

Sv: Perfekt! Detsamma! :)

Kommentera här: