Mysfaktor

Vår framsida har vart ganska tråkig och vi har inte riktigt vetat hur vi skall göra för att få till att det blir mer mysigt. Förra året möblerade vi om så vi tog soffgruppen på framsidan igen så som vi hade det när vi flyttade in och satte matbordet (heter det så när man har ett utebord med stolar utomhus 🤔) på balkongen istället. Köpte en matta till framsidan och så köpte vi ett citronträd och en palm samt en ljuslykta att ha på bordet. Blev väll något bättre men ändå inte så jätte mysigt som man skulle vilja ha det. Så vi har funderat och funderat. Vi har pratat om trall och sånna plattor som man bygga ihop till ett stort golv som finns i lite olika utföranden. Men då det inte är helt rakt på framsidan och vi inte kände att vi vill lägga ut dom pengarna så har vi fått fortsätta att fundera. Nånting ville vi ju ha. Har små jobbiga plattor som är ett rent helvete att rensa mellan. 

(null)

Mattan gjorde det lite mysigare men sällskapet var nog faktiskt bäst 💕

(null)

Här hade vi matbordet. Höll på vårstäda just på denna bilden. 

(null)

Ett försök till att få det lite mysigare. Här ser ni oxå plattorna. Inte alls roliga att rensa mellan. 

(null)

Inte nog med dom små så har vi även några rader med stora plattor oxå

Jag vet inte riktigt hur vi kom fram till det, men båda två hade funderat på om man inte skulle köpa sån grön matta som man brukar ha på balkong och altaner. Vi bestämde oss för att köra på det och vilket bra beslut det var. Blev genast snyggare och så mycket bättre. Ja även mysigare så man faktiskt fick lust att spendera mer tid där. Skönare även för Julia att krypa runt på istället för stenplattor. Grannarna har även tyckt att det blev jätte bra och kallat det för ett extra vardagsrum och det är ju nästan så det känts. 

(null)

Blev ju genast mysigare att va här ute. 

Dock har det ändå känts som att det fattats något. Lite mer ljus så som ljusslingor. Har en som vi köpte första året som vi flyttade hit, en solcellsslinga med bollar på. Men har sett lite fjuttigt ut. Så förra veckan när jag och barnen var på Ikea så köpte vi en ljusslinga som vi satte upp idag. Blev jätte bra även om det inte riktigt gick att sätta den så som jag ville eftersom vi har en parasoll oxå som man skall kunna fälla upp och ner. 

(null)

Så här mysigt blev det nu på kvällen med ljusslingan. 

(null)

(null)

Man fick ju lust att sätta dig här ute nu. 

(null)

Nån ljusslinga till i citronträdet och palmen tror jag skulle bli fint samt nån ljuslykta på bordet så tror jag att det är färdigt där. Bara balkongen kvar sen 😉 Rabatterna  är jag dock fortfarande inte helt nöjd med. Men fick fixat några blommor idag så kanske blir bättre. Även om man får bäst resultat nästa år när det får ta sig bättre 😊

Nu skall här sovas så man orkar plantera imorgon. 

Kommentera här: