Bus och lek

Sportlovet börjar lida mot sitt slut och detta lovet har vi inte lyckats göra så mycket roligt eftersom vi alla legat hemma och sjuka. Men idag tog vi oss till Stellas Lekland för att hitta på något roligt för William. Han har tjatat om det länge så han blev överlycklig när vi skulle åka dit. För mig var det första gången där, men dom andra har vart där några gånger. Va fint och fräscht där och maten va klart godkänd. 

Bjuder på ett gäng halvtaskiga bilder då barnen inte va allt för stilla 😆


Att åka här va lika kul som på öppna förskolan


Att hoppa med brorsan på studsmattan va kul men ändå läskigt


Även Fredrick va med och klättra lite 


Det skulle åkas i den stora rutchkanan 


Bollhavet var oxå spännande och kul att va i med brorsan


Ute och kör bil


Brorsan spelade så då måste Philippa oxå prövaSnodde pappas bulle och pappa hoppas iallafall få smaka lite


Fick smaka lite tillslut 😂


Åka cykel med brorsan va oxå kul

Lite pingis han vi med oxå. Har inte spelat sen högstadiet. Typ i åttan så det är några år sedan. Men va lika kul som man minns. Barnen hade tur idag oxå. William hittade först en tia i maskinen som Philippa sen prövade på i bilderna ovan. Philippa i sin tur hade tur då hon vann ett gosedjur från en sån där klomaskin. Va nån som inte hade spelat klart och vi bara tryckte för att få klon till att röra sig för Philippa tyckte det såg spännande ut. Men upp kom ett banangosedjur och hon blev överlycklig. 

Efter att barnen hade fått leka av sig ordentligt så åkte vi till Ikea för att köpa ett skåp vi skall ha i hallen. Fick köpt några saker till som vi skulle ha så imorgon vet vi vad vi skall göra här hemma. Torp tog vi oss oxå en sväng in på då vi skulle leta födelsedags present till svärmor. Hittade något till slut som vi hoppas blir bra. 

Efter en dag med mycket skratt och bus så avsluta vi dagen med melodifestivalen och lite gott till det. Välbehövlig dag efter gårdagens begravning. Nu blir det film och sen skall det krypas ner i sängen