Sjukstuga

För två veckor sedan äkte jag på en rejäl hosta. En sån där som det känns som att man håller på att hosta lungorna ur sig. När äntligen hostan började ge med sig så var det dags för nästa sjukdom att göra entré här hemma. 

I tisdags åkte Philippa på magsjuka. Jippi eller inte. Hon blev verkligen helt utslagen och man väntade bara på att näste man skulle bli sjuk. Och ja, i torsdags så var det då Williams tur att bli magsjuk. I fredags åkte näste man på det och det blev jag. Roligt att behöva ta hand om två sjuka barn när man själv inte mådde bra och en liten 1 åring som var pigg och glad. Men det fick gå så bra det bara gick. Men det var skönt när alla barnen hade gått och lagt sig. 

Igår var Philippa mycket piggare men man såg att hon fortfarande inte mådde helt bra. William hade slutat spy med hade istället 39.8 i feber så han var helt utslagen och har vart större delen idag oxå. Fredrick började må lite dåligt han med och avslutade kvällen med feber. Men med en alvedon och en god natts sömn så mådde han bättre idag. Men nu var det dock Julias tur att bli sjuk. Inte i magsjuka utan hög feber. Dock väldigt glad att hon verkar slippa magsjukan.

Så denna vecka och helg blev inte alls som man hade tänkt sig. Men men, nu hoppas jag bara att vi slipper mer skit på länge. Känns som vi fått vår beskärda del här hemma. Nu skall jag krypa ner bredvid min lilla kamin och hoppas att min mage kan hålla sig lugn nu och återgå till sitt vanliga. 

Natti natt på er