Sitta själv

Philippa har ett tag kunnat sitta själv utan stöd ganska länge men bara om hon har suttit väldigt framåt lutad. I lördags när vi var hos barnens farmor och farfar och hälsade på så satt vi på golvet med Philippa och lekte och hon satt hur länge som helst själv utan att tippa och satt väldigt rakt och kunde även rätta upp sig om hon var på väg att ramla. 
 
 
I söndags så satt hon oxå länge länge utan att tippa så nu kan hon sitta själv. Vågar fortfarande inte lämna henne själv eftersom hon precis har lärt sig. Men snart kan man låta henne sitta själv och leka utan att ha mina ben som stöd och man kan tex hänga tvätt medans hon sitter och leker. 
 
 
Samtidigt som det känns så fantastiskt att hon kan sitta själv nu så känner man samtidigt att man bara att vill stoppa tiden. Men precis som sin bror verkar hon ha bråttom att lära sig saker fort. William kunde oxå sitta själv när han var fyra månader. Så blir spännande att fortsätta att följa hennes utveckling.
 
 
Så igår bestämde jag mig för att passa på ta lite bilder på henne på vår promenad bland alla vitsippor nu när hon kan sitta själv :) Se fler bilder i förra inlägget
 
 
Så duktig tjej <3