Bio

Ja idag överraskade jag William med att vi skulle gå på bio. Han visste inget utom att vi skulle träffa fina Carina å hennes Leili. Under hela vägen hemifrån undrade han vart vi skulle hän. Även efter vi hade parkerat så va de många frågor :) Så när vi kom fram till Park å han fick veta att vi skulle på bio va de en glad kille som mötte upp Carina å Leili :)

Vi såg Disneys nya film Modig i 3D. De va lite annorlunda å se på än vanlig "vanlig tv". Man blev nästan lite åksjuk innan man vande sig. Men de va bra häftigt. William satt mest med glasögonen uppe på huvudet. Men klart de va även första gången för han med 3D så de ca väll inte så konstigt :)

Vi hade de iallafall riktigt mysigt å trevligt tillsammans med Carina å Leili. Så detta hoppas jag att vi snart kan göra om igen :)

Hela helgen har jag bara myst med William. Har vart riktigt underbart att kunna hitta på nåt med bara han sådär. Va ett tagsen nu känns de som

När vi kom hem från bion satte vi igång å baka. Choklad chip cookies. Våra favoriter här hemma :) Sen blev de pizzabullar till middag vilket var riktigt gott. Lite annorlunda sätt att äta pizza på :)

Nu blir de till att kolla färdigt på filmen å sen blir de till å sova. Jobb imorgon :)

Så natti natt på er :)