Påsk

Ja påsken över för denna gången. Det blev verkligen inte en påsk som jag hade tänkt mig. Alla planer på att få fira påsken med både mina och Fredricks föräldrar här hemma hos oss men dom planerna var bara att kasera eftersom det va nån som bestämde annat. 
 
Skärtorsdagen började med att William skulle till förskolan en sväng för att ha lite påskfirande med sång som vi föräldrar var bjudna på. På kvällen var det meningen att vi skulle vart på grillfest/kalas men då vädret var så otroligt dåligt med ösregn och rejäla vindar så blev det flyttat. Så det blev istället en middag hos Fredricks föräldrar. 
 
Långfredagen var en riktigt lång dag kändes det som. Fredrick skulle iväg och spela golf och jag och William skulle följa med svärmor och tjejerna till Malmön för att gå på kalas. Men färjan strejka så det var bara att vända hem och vänta tills det va dax för kvällens grillfest/kalas. Det va riktigt trevligt att grilla även om det var lite kallt. Kvällen blev sen men det gjorde inte så mycket när det var så trevligt. 
 
Påskafton började tidigt för mig och William då William skulle iväg till Göteborg för att ha lite umgängestid med sin pappa. Själv blev det att man spenderade timmarna på Frölunda Torg under tiden som man väntade. Va skönt med lite egentid men man hade svårt att slappna av och njuta. Man var så fruktansvärt trött så man ville bara hem och sova egentligen så man tittade mest på klockan hela tiden :( När William var färdig styrde vi bilen hem till Hunnebostrand igen. Eftersom dagen blev som den blev så blev det att vi firade en väldigt enkel påskafton med Fredricks föräldrar. Men den blev riktigt trevlig tillslut. 
 
Påskdagen var jag helt slut i kroppen och knoppen men vi styrde kosan mot Strömstad för att fira lite med mina föräldrar. Där var det lika trevligt som vanligt. Eftersom jag fyller nästa fredag men inte kommer va hemma på grund av vissa omständigheter plus att mamma jobba så att dom inte kunde komma så passade vi på att fira mig lite lätt. Väl hemma vill jag lova att det var skönt att inte göra så mycket alls. 
 
Sen avslutar vi denna påsken med annandag påsk och den blev en lugn dag. Vi fick bytt till sommardäcken, William följde med svägerskan, hennes döttrar och svärfar ut till Malmön för att fira ännu ett kalas där ute. Själv åkte man hem och satte sig för att njuta i solen. Fredrick och K skulle deklarera så  jag kunde njuta lite lugn ;)  Sen åkte dom och hämtade William och handlade lite så vi kunde avsluta påsken med att grilla. 
 
Även om påsken inte blev som man hade tänkt så slutade den riktigt bra ändå :) Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på från denna påsken :(