Uteplats

När vi flytta in i lägenheten så var det ju en hel del att göra inne. Men även ute finns det en hel del att göra då dom som bodde innan drog upp varenda blomma som fanns på framsidan. Men inte för att ta med sig utan det gav dom till en av grannarna. Så det såg rent ut sagt förjävligt ut. Detta misstänker jag dom gjorde bara för att vi inte ville ha planket och värmepumparna som dom ville ha totalt 30 000 kr för. 

Men men. Vi har funderat en del på vad vi vill ha och hur vi vill ha det. Det ända vi vet är vi vill ha syren då detta är en favorit hos mig. Men sen då? Vad skall man ha mer? Så i fredags när vi va i Uddevalla för att hämta K passade vi på och kollade runt lite. Hittade en syren, två peace roser och lite pelargoner som vi får börja med så skall vi se sen till sensommaren/hösten när dom börjar sälja ut växter och buskar för det kommer gå åt en del och så hinner vi fundera mer på vad vi vill ha mer. Tyvärr glömde jag ta en före bild men ni får få en efterbild iallafall :)


Ser lite fattigt ut men så mycket bättre än innan. 


Pelargonerna kommer att bytas ut så småningom. Men vi ville ha något som fyllde ut nu. Hade set lite väl torftigt ut med bara två rosor ;)

Längtar tills denna blommar. 


Idag fick jag köpt blommor till den sista krukan. Den längst bak. Blev en vit hortensia och murgröna. Enkelt men snyggt.