Sol, lek och bad

Alltså vilket väder vi fortfarande har. Dagarna bjuder på massa sol och utomhus vistelse. Mysigt. Idag funderade jag på om vi skulle åka till nån lekplats eller kanske till nån badstrand efter att barnen hade slutat skola och förskola. Bestämde till slut att det fick bli lekplats. Packade med lite fika för tänkte vi kunde passa på att fika lite. Hämtade först Philippa och sen åkte vi och hämtade William. Direkt när William satte sig i bilen så sa han att det fanns två saker han ville göra idag. Sa att han fick berätta vad det va och då sa han: Antingen så vill jag att vi skall åka till Solviks camping och leka eller att vi åker och badar. Berättade att jag redan hade tänkt på nåt av dom två och att det blev lekplatshäng. Blev två glada och nöjda barn när dom fick hörs det. Så det va bara att vända bilen och åka till lekplatsen. 

Barnen lekte för fullt och Julia njöt av att få leka i sanden. Provsmakade självklart lite sand oxå 😉 Dom gungade, åkte lite rutchkana, snurrade runt i nån snurr grej, åkte linbana och lite lek i sandlådan. 

(null)

Snurrade runt runt flera varv. Förstår inte hur dom orkar med allt snurrande 🙈

(null)

Gunga gunga gunga. Mina älskade tjejer ❤️

(null)

Varmt och skönt 😊

William hade sett att det inte var så långt till vattnet så tänkte att vi kunde gå och känna på vattnet. Bara att när vi gick mot vattnet så va det ingen badstrand just där utan den låg 600 meter där ifrån. Men vi passade på att gå dit när vädret ändå är så bra. Gick över berget men det gick fint att gå med vagnen faktiskt. Va naturreservat. Ramsvikslandet. Massa bohuslänsk granit. Jag och William funderar på att åka dit nån dag och promenera runt och kolla in läget där bättre. Va så fint där. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Berg, hav, vatten och älskade barn 😁

Tillslut kom vi ner till vattnet och barnen började direkt ta av sig skorna för att känns på vattnet. Sen åkte byxor och shorts av för att sen ta av alla kläde och bada. William hade dock kvar sina kallsonger. Två riktigt nöjda barn va det som knappt ville komma upp ur vattnet. Julia satt nöjd i sanden och kröp runt lite. Sen var det dock dags att åka hem och äta lite mat. Men barnen ville verkligen inte med så lovade att dom skall få åka och bada imorgon oxå 😏

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väl hemma blev dey pastasallad på balkongen från gårdagen och så åt vi även upp resterna från gårdagens lyx kladdkaka. Nu sover barnen nöjda i sina sängar. Själv har man parkerat rumpan i soffan tillsammans med Fredrick som kom hem idag. Så nu blir det tv resten av kvällen innan det är dags att sova