På promenad

Efter två dagars stormande och regnande så blev det äntligen lite bättre väder. Även om morgonen inte bjöd på mycket mer än +9 ute med regn och inne var det inte mer än +18. Inte alls varmt och mysigt som man vill ha det på sommaren. Fick faktiskt bli att man satte på värmepumpen en stund för att få upp lite värme. Men även om morgonen va kall och grå så blev det mycket bättre nu på eftermiddagen så man faktiskt kunde vara ute. Passade på sopa upp alla löv på framsidan och sen tog vi oss en go promenad. Så fort det inte blåste så blev det riktigt skönt i solen. Lite blåbär, lingon och lite av skogens guld hittade vi på promenaden.

Äta lite blåbär och lingon

En vattenpöl att plaska i

Lite guld

Efter en skön promenad var det gott med en hembakad kaka ☺️

I måndags så blåste det dock riktigt ordentligt och mellan regnskurarna gick vi ut en liten snabbis medans vi väntade på Åsa och barnen. Trots att det var kallt skulle Philippa absolut inte ha något på benen. Efter lite om och men så fick jag iallafall på henne koftan.

Nu blir det njuta en stund till på balkongen med lite bus och sång innan det är dags att lägga mitt lilla yrväder och sen bara ta det lugnt och njuta av lugnet 😊