Rensning i förråd å årets första snö =)

Igår va en riktigt fin dag. De började med dimma men den lättade å sen blev de ett fantastiskt fin väder. Man njöt när man var ute även om de va kallt ute. Men de va friskt på nå sätt. Men sen höll man sig varm då man höll på att rensa i förrådet. Ca 20 lådor å en säck med gosedjur fick åka till Återbruket. Ut över de blev de även några säckar å lådor till tippen. Gud så underbart att få bort sånt man ändå aldrig använder =)

Vi höll på i några timmar å tyvärr fick vi avsluta för helt plötsligt kom de in riktigt mörka stora moln som började släppa i från sig lite regn som sen övergick i nån slags blandning av snö å hagel. Men de höll inte på så länge. De gick över nästan lika fort som de kom. Sen var de fint väder igen.

När vi va färdiga i förrådet så gjorde vi oss i ordning för att åka till Park för å bjuda gubben på en lite försenad födelsedagsmiddag. Fick lika go mat som alltid =) William ville absolut ha hamburgare så de fick han. Gubben beställde Pappardelle som var bandpasta med oxfile å nån sås. Själv beställde man nåt riktigt gott =) Pita bröd med kryddiga kycklingbitar, sallad å mango mojo dipp. Va så gott så fast man va så mätt så ville man ändå ha mer ;) Till efterätt delade vi en kladdkaka med grädde. Den precis som övrig mat va riktigt gott =)

Hade hunnit äta lite inan jag fick tatt en bild, Men var bara tvungen att ta en ;)

Under tiden vi satt å åt kollade man ut. Satt vid ett fönster bord. Man såg ner mot hamnen. De va en fin solnedgång men fick avnjuta. Men tittade man åt andra hållet så mulnade det på med stora mörka moln. Med molnen kom oxå hårda vindar. De blev riktigt mörk på bara några minuter å jag sa till gubben när man tittade ut att de ser ut som att världens skur skulle komma när som helst. Strax efter kom de ner nåt bland alla löv som flög runt i vindens hårda lek. De va inte regn utan faktiskt snö. Vi blev lite chokade alla som såg de. William blev överlycklig å skuttade glatt ut när de va dax att gå

En glad William som hade bråttom till bilen för han ville hem å leka i snön
 
De snöade på riktigt bra ute å de va så folk började köra försiktigt på vägarna. För en gångs skull får man nästan säga. När vi kom hem möttes vi av att se gubbens svarta bil började bli vit ;)

 
 
Men sen blev de en stjärnklar natt. Så man vaknade inte av vitt utanför fönstret ;) Lite tur de för man har ju inte satt på några vinter däck än :S Har pratat om den sen den 1 oktober men fortfarande inga på. Skall försöka få på dom i helgen. Trotts att man kommer stå mitt uppe i en flytt, Men med tanke på vädret så e de inte fel att få på dom nu =)