Sovrum

Sovrummen i vår nya lägenhet är ju inte dom snyggaste precis. Vårat och Julias är ju okej men ändå lite tråkiga med bara grått. Men Williams och Philippas rum va ju dom som såg värst ut med fettfläckar på väggen där dom sovit samt att det var hål i väggen och mycket typ skavmärken på väggarna. Så dessa två rum skall vi få åtgärdade. I måndags kom målaren och ville titta på väggarna och se hur det såg ut. Han undrade när han kunde komma och jag sa att det spela inte så stor roll så då sa han att han kunde komma som igår och det tackade vi ja till. Så klockan 07.05 kom han igår. 

Så skönt att få dom rummen åtgärdade så kanske dom kommer trivas bättre i sina rum samt att man kan få sätta upp det som skall upp på väggarna. Philippa har inte direkt tyckt om att vara i sitt rum för det va ingen fin färg samt att det var hål i väggen. När jag berätta att målaren skulle komma och fixa deras rum så blev hon först glad tills hon hörde att hon inte skulle få något lila eller rosa rum utan ett vitt rum. Fanns inte dom färgerna att välja på i  Sotenäsbostäders färkarta. Men det kan vi göra något åt senare själva. Bara skönt att få bort dom bruna väggarna och fondväggarna som inte va direkt snygga heller. William får ett blått rum. Va en snygg blå färg som liknade den han hade i sitt förra rum faktiskt. 

(null)

(null)

(null)

Så här ser det ut i Williams rum just nu efter att målaren vart och börjat förbereda för målning. Tapeten är mer brun än grå egentligen. 

(null)

(null)

(null)

 Så här ser det ut i Philippas rum just nu. 

Skall bli spännande att se hur det kommer bli när det är färdigt i båda rummen. Kommer iallafall bli mycket bättre än det som var. Sen får vi se vad vi skall hitta på i Philippas rum så hon blir helt nöjd 😏 Kommer visa sen hur det blev 

Kommentera här: