Jakten på ett bord

När vi flyttade från förra lägenheten till den vi nu bor i så gick vi från ett hyfsat stort kök till ett mindre kök. Vi får visserligen plats men vi kan inte ha bordet utdraget som vi kunde i andra lägenheten. Så efter funderande så kom vi fram till att vi skulle skaffa ett runt matbord istället. Ja den jakten har inte vart det lättaste. 

Vi hittade ett först på Mio som vi gillade och till ett bra pris inklusive 4 stolar. När vi tittade på det först så skulle det ta ca 1-2 veckor att få det och det var ju helt okej. Men när vi sen skulle beställa det på black friday så var leveranstiden ca 2 månader istället. Så då hoppade vi det och började leta ett annat liknande istället. 

(null)

Detta bord och stolar var det vinkade tänkt oss

Hittade ett lika dant på Trendrum men lite mindre så då beställde vi det istället. Det skulle ta 2-8 dagar att få det och det tyckte vi var perfekt så jag åkte iväg till Ikea och fixade stolar för det ingick inte i priset på detta bord. Några dagar senare får vi ett mail att leveransen blir försenad ända till februari. Jaha då vart det bara att börja leta igen. Bordet vi har idag skall vi ha uppe som finbord och då vi skall fira jul här i år så behöver vi ett till bord i köket så vi slipper dra ner bordet igen sen efter jul. Så det var bara att börja leta igen. 

Då hitta vi ett annat på Mio som vi gilla och var till helt okej pris. Skulle vara 1-2 veckors leveranstid och det var okej. Efter några dagar får Fredrick ett mail om att även detta bordet skulle bli försent till nästa år. Suck säger jag bara. Men dock hade dom ett annat bord hemma som vi kunde få istället. Vi tackade ja till det så nu får vi se om vi får det eller inte. Ropar inte hej förens det är hemma. Bara att vänta och se 😏

(null)

Detta är det vi väntar på nu 

Kommentera här: