Hipp hipp hurra!!!


Tänk att just denna dag för tre år sedan så valde just du att komma till oss. Vår älskade lilla Philippa. Tiden har gått fort och det är så fantastiskt kul att få vara din mamma även om du testar mig dagligen med din envishet. För envis det är du, men det är något man får räkna med när man har två envisa föräldrar  🙈 Men trots din envishet så älskar vi dig väldigt mycket. Du är en väldigt snäll och glad tjej som är lite av en lillmamma vissa stunder. Att få hjälpa till när man grejar och då särskilt när det skall bakas är något du älskar och har gjort enda sen du var liten. När Julia har tappat nappen eller har spytt är du snäll och hjälper till. Du är väldigt omtänksam av dig vilket jag älskar för det är en fin egenskap att ha. 


Några timmar gammal liten tjej ❤️

Att få leka med dina kompisar, gå på förskolan och öppna förskolan är något du älskar. Hemma leker du inte så mycket utan då vill du helst vara med och göra det jag gör. Du och dina vänner är bra busiga av er och har detta året hunnit hittat på både det ena och det andra buset som vi föräldrar kanske inte riktigt har vart så glada över att ni hittar på. Tur vi älskar er. 

(null)

En glad liten tjej

Idag har du blivit firad med sång både hemma och på förskolan. På förskolan hade du även fått haft födelsedagskronan och så fick du ett fint kort av pedagogerna och kompisarna. Hemma blev det mera firande och lek med en av dina bästa kompisar. Några paket fick du oxå och när man fyller måste man ju ha lite tårta så ja en halvtårta fick du oxå. Nu ligger du sen en stund och sussar sött i din säng och drömmer säkert om dagen som gått. 

(null)

Lilla älskade dotter ❤️

Att få följa dig genom livet är en ynnest och jag är så glad att just vi har fått äran att bli just din mamma och pappa. Grattis igen älskade dotter ❤️

(null)

Att klättra och ge pappa mat har vart väldigt roligt 

(null)

Semester, baka och 2 årsdagen

(null)

Baka, hjälpa till, bus och gos

(null)

Busig liten dam, Nordens Ark besök, stolt storasyster och första dagen på förskolan. 

(null)

Sminka sig har ju blivit spännande, provsmakning och utklädd


Lite tårta måste man ju ha
(null)

Två Disney prinsessdockor och en My little pony fick du. Älskar det överspelade leendet du ger 😂🙈


Kommentera här: