Valborgshelg

Vilken fantastisk valborgshelg vi har haft. Fredagen var det vädermässigt riktigt skitväder för det regnade verkligen konstant hela dagen. Fredrick slutade tidigt och innan vi hämtade hem William från skolan åkte vi och handlade för att sen ha mys hela dagen. 
Lördagen var en riktigt fin dag med strålande sol. Dock blåste det lite kallt i vinden men det brydde jag mig inte så mycket om. Va för glad för det. Denna dagen skulle vi nämligen fira mig lite. Mamma, pappa, lillayrran och svärföräldrarna kom och grattade mig. Jag bjöd på smörgåstårta och en pannacotta tårta med smak av Ahlgrens bilar. Så jäkla gott. Efter några timmars prat och skratt åkte alla hem och vi fortsatte ha det mysigt med mys resten av kvällen. 
Pannacottatårta med smak av ahlgrens bilar på en digestivbotten. Tanken va orekexbotten. Men det får bli en annan gång

Söndagen bjöd på fint väder och lusten att möblera om utemöblerna inföll för oss så det blev en liten rokad här hemma. Men det blev så bra och det kommer bli ännu bättre sen när vi fått fixat lite. Vi tog det lugnt en stund och njöt i solen efter våran ommöblering innan vi styrde kosan mot svärföräldrarna. Skulle hjälpa dom att sätta ihop deras nya utemöbler, men ja, det gick inte så bra. Gick inte att sätta ihop möblerna då hålen inte stämde överens alls. Men tydligen vanligt när man handlar från Jysk. Så några möbler blev det inte ihopsatta. Tacos blev vi bjudna på till middag,glass till efterrätt och en skön promenad i det fina vädret med trevligt sällskap kan ju inte bli bättre. Kvällen avslutade vi hemma på balkongen med lite rester av smörgåstårtan i solens sken innan det blev dags att natta barn och sen förflytta oss till soffan för mera mys. Någon valborgsbrasa blev det inte för oss i år dock tyvärr. Kanske får bli nästa år. 
Så va det då måndag och sista dagen på denna valborgshelg. Denna dag gick i lugnet och mysets dag även denna dag. Fredrick och barnen åkte iväg snabbt och hjälpte hans föräldrar lite medans jag ordnade en tårta här hemma som vi skulle ha med oss till ett par vänner som vi skulle till lite senare. När dom hade kommit hem och Philippa hade vaknat åkte vi så sen hem till kompisarna där det skulle grillas och bara umgås och ha det trevligt. Och trevligt hade vi det verkligen. Mycket skratt och god mat blev det. Lite spel där man lärde känna varandra lite bättre. Trötta barn och vuxna blev det av alla timmar ute i det fina vädret, all lek, bus och skratt. Vi somnade ovaggade allihopa här hemma igår. Ja denna helg kunde inte blivit bättre. Att få umgås med familj och vänner, att få äta god mat tillsammans och bara ha det trevligt är precis så man vill ha det. Detta är livet ❤️

Kommentera här: