Promenad och längtan efter riktig kamera

Alltså vilket väder vi har, man kunde verkligen inte önska en bättre start på maj. Strålande sol, värme och ljumma vindar. Dagarna spenderar vi mest på utsidan. Förmiddagarna ganska lugna med lite mys i solen där vi läser eller målar med gatukritorna. Eftermiddagarna efter att vi hämtar William från skolan har bjudit på promenader i det fina vädret. Innan vi åkt hem och barnen har fortsatt att leka på utsidan. Nu i eftermiddag så har vi vart hos en kompis och barnen har lekt nonstop ute och vi vuxna har suttit och njutit i solen. Tyvärr mulnade det på nu och började blåsa upp så det blev kallt. Inte roligt. Hoppas det bara är nu under kvällen och natten så vi får en varm och skön dag imorgon igen. 
Just nu när vädret bjuder på ett sånt fantastiskt väder och våren slår ut mer och mer för var dag som går, börjar en önskan om en riktig kamera komma igen så att man kan ta många fina kort på barnen. Längtan har ju funnits länge men sen finns det vissa tider som gör att man önskar och längtar lite extra efter en riktig kamera och just nu är en sån tid. Ja vi får väl se vad det kan bli i framtiden. Just nu finns det annat viktigt att lägga pengarna på. Men men, en dag skall det vila en riktig kamera i mina händer igen 😉


Tänkte iallafall bjuda på lite mobilbilder på barnen bland alla vitsippor som jag tog både igår och idag iallafall 😊

Hittade massa blåbärsris med blommor som snart kommer blomma så hoppas att man orkar gå i slutet av sommaren och få plocka lite blåbär. 

Sista bilden här tog Philippa. Hon ville oxå ta kort och självklart så skall hon oxå få ta ett kort ☺️

Kommentera här: