William 9 år

I söndags fyllde William hela 9 år. Han börjar bli stor nu min lilla kille. Då han oftast vaknar redan vid 6 tiden även på helgerna så visste vi att det va ingen idé att försöka väcka han med sång. Men självklart skulle vi komma in och sjunga för han även om han var vaken. Så med sång, frukostbricka och packet sjöng vi för 9 åringen. Lite pengar och kläder fick han av oss och det blev han riktigt glad över. Vi har sagt det att det blir inga mer leksaker då dom inte leker med det längre. Spel och pyssel är heller ingen idé. Bara tv-spel, iPad och mobil som gäller just nu. 



Frukostbrickan

Pengar och lite kläder blev det i morgon paketen

Efter vad som kändes som en lååång väntan för William så kom äntligen gästerna. Hade släktkalaset samma dag som han fyllde år. Lyckades göra årets första grillning oxå med något så enkelt som grillkorv. Körde lite enkel mat med korv med bröd och pommes. Alltid uppskattat utav alla och barnen åt för fullt. Massa lek blev det för barnen oxå innan det blev dax för tårta. 


Tårtan bestod utav chokladbottnar som blev fyllda med hallon och blåbärsgrädde. Spacklad med grädde och toppad med vitchokladganage som tyvärr inte stelnade så bra. Men riktigt gott vart det ändå 😉

Färgglada muffins efter födelsedagsbarnets önskan 

Efter mat, tårta, presentöppning och en hel del lek så kan jag säga att vi alla tyckte det vart skönt att slappa i soffan resten av dagen. William vart jätte nöjd med hela dagen. Nästa år får vi väl fira stort då han fyller 10 år och jag 35 år.

Kommentera här: