Höstlov

Eller läslov som jag hörde igår att många kallade lovet för. William spenderade det ju nere hos sin pappa i Skåne medans jag och Philippa tog oss en tur till Strömstad några dagar. Tanken var att vi skulle passa på att träffa några vänner oxå men det va en väldigt förkyld och grinig liten dam så vi va mest bara hemma hos mamma och pappa. Men det va mysigt att få spendera tid med familjen utan att behöva tänka på klockan.

Pappa och Philippa satt och lekte massa med Plusplus som jag hade köpt. Båda tyckte det va kul 😍😄V

Vi kom hem igen sent på onsdag kväll och då vart det raka vägen i säng för Philippa medans man själv myste lite i soffan med älsklingen. Torsdagen bestod utav lite bak och kompishäng. Fick först besök av Samira och hennes dotter. Blev gofika och en hel del prat. Sen bar det iväg till Sofia och hennes små för mera lek och bus och massa prat för oss vuxna. Den första snön kom oxå denna dagen och Philippa blev verkligen överlycklig när hon fick syn på snön och ville absolut inte följa med in i bilen.

Sån glädje det blev av att få se snön 😍

Men den första snön stannade inte länge utan den va redan borta nästa dag. Men vi va inte så besvikna över det utan åkte till öppna förskolan istället medan vi väntade på att Fredrick skulle sluta för dagen. Sen vart det mys resten av fredagen. Lördagen kom och det va äntligen dags att hämta hem William igen. Men först lämnade vi Fredrick och Robert på Smögen då dom skulle på whisky och rom mässa. Men att köra till Göteborg va inte så roligt för det va riktigt skitväder med snöblandat regn och stormvindar. Men fram kom vi och det va så skönt att få hem min älskade pojk igen. När vi väl kom hem igen hämtade vi upp Fredrick för att sen åka till Bellas gästis och äta middag. Barnen satt snällt och väntade. Även Philippa för en gångs skull som annars bara vill ner så fort som det bara går. Men hon satt ovanligt snällt och stilla. Söndagen vaknade vi till ett vackert vitt vinterlandskap. Allt snöande på lördagen hade gett resultat och det va två glada barn som längtade efter att få gå ut och leka i snön. Även om det va många och högljudda protester från lilla damen över att behöva klä på sig massa extra kläder. Men ut kom vi tillslut och kunde njuta lite innan det blev för kallt att vara ute, blåste väldigt kallt och mycket, så vi åkte till svärföräldrarna istället och hade en trevlig stund. Dom sista timmarna av lovet spenderades hemma i soffan med bara massa mys.

Lite efterrätt fick det bli då barnen hade vart så duktiga

Philippa skulle absolut inte åka pulka men hjälpte gärna till att dra brorsan istället när hon inte drog sin egen pulka

Kommentera här: