Vardag och öppna förskolan

Go kväll på er! 

Sitter här i soffan och har lite mys med Philippa innan det är dags för henne att krypa ner i sängen. Är en riktigt trött dam här. Värmen tar på henne även om det inte vart lika varmt idag som det vart i helgen. William är ute och cyklar med sina kompisar. Blir nog svårt att få in han om en liten stund så han får duschat innan det blir sängen även för hans del oxå. Själv skall jag sätta mig på balkongen och njuta av den sista solen och värmen för idag när barnen gått och lagt sig. 

Vi har haft det ganska lugnt idag med skola för Williams del och lite små pysslande här hemma för våran del. En tur till öppna förskolan med pyssel, målande, lek både inne och ute samt en fika med Åsa och hennes barn. William ville gå raka vägen hem efter öppna förskolan medans jag och Philippa åkte en snabbis till affären för att handla lite. Va en liten dam som va så duktigt och hjälpte till att packa i påsen från bandet och sen skulle hon absolut bära påsen till bilen. Liten börjar bli stor. 


Efter att vi hade vart på öppna förskolan handlade vi och det va en liten fröken som absolut skulle bära påsen själv 


Lite balkong häng har vi hunnit med oxå. Att blåsa såpbubblor har blivit jätte kul. Hon lyckad blåsa några bubblor ibland och blir då överlycklig

Kommentera här: