Glad Påsk

Ja en sen glad påsk hälsning blir det här ifrån. Har inte haft tiden att blogga riktigt. Haft för trevligt plus att Philippa vart sjuk hela påsken. Skärtorsdagen tog vi det lugnt och på långfredagen körde vi William till Göteborg för att sen åka vidare med sin pappa ner till Skåne.



Skärtorsdagen va vi en sväng på öppna förskolan 

När det väl kom till påskafton firade vi den hos Fredricks föräldrar tillsammans med hans syster och hennes familj. Blev en lugnt påsk. Barnen fick leta efter sina ägg och det åts god mat. Philippa va inte så jätte pigg men höll igång dom korta stunder hon orkade. 


Äter inte alls mycket just nu men en skumbanan va gott


Påskdagen åkte vi till Fredricks föräldrar för att äta lite rester från dagen innan samt att fira A som fyllde hela 10 år. Så det blev lite tårta och kakor. Fingerkexen va godast tyckte Philippa. Choklad, kex och bullar är godast just nu. Äter en och annan frukt oxå. Något annat är inte intressant just nu. 

Annandag påsk va vi hemma och bara tog det lugnt. Varken vi eller Philippa orkade speciellt mycket. Men det gjorde inget. Skönt att ibland bara få va hemma och ta det lugnt oxå. Sen orkade inte lilla damen allt för mycket heller. Blev lite piggare när hon fick alvedon för att en liten stund senare va däckad igen. 


Vår lilla sjukling

Va till läkaren idag och det visade sig att hon har åkt på en öroninflammation så inte konstigt att hon inte är på topp



Ja detta va våran påsk. Hoppas ni hade en fin påsk ni med



Kommentera här: