Provsmakning Organix finger foods

Vi har har här hemma eller rättare sagt Philippa har fått chansen att pröva nya Organix finger foods från Organix via Buzzador. Dessa är som plockmat för små barn som precis har lärt sig att äta själva men även för större barn. Passar perfekt som snacks, mellanmål eller som färdkost på vägen. Majspuffarna är gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser utan några tillsatser så man känner att man kan ge dessa till sina små med gott samvete. Organix finger foods finns i tre olika smaker som morot, paprika och majs och dom är alla krispiga men smälter lätt i munnen. Dom har även olika roliga former. Moroten är avlånga, majsen är runda ringar och paprikan är formad som små hjärtan. 


I fredags så hade jag och Philippa lite fredagsmys och då prövade hon dom med morotssmak. Dom slank ner väldigt lätt och hon gillade dom väldigt mycket. Även jag smakade och dom var riktigt krispiga och fulla med smak av morot. Dessa kommer vi att ha med även när vi är iväg. Perfekt att äta i vagnen när vi är på språng. 


Det rådde full koncentration på filmen Dom slank ner enkelt trots att hon va helt inne i filmen

Företaget Organix lanserades 1992 med några grundläggande övertygelser så som att alla oavsett ålder förtjänar att äta bra mat och att ekologiska ingredienser tillsammans med bra recept kan uppmuntra till en livslång kärlek till mat. Organix strävar efter att alltid använda sig av så bra råvaror som möjligt. Att inte lägga till något onödigt i sina produkter. En väldigt bra tanke som fler företag borde eftersträva. 
Kommentera här: