Ommöblering i Philippas rum

När Philippa fick sin nya säng tyckte jag det blev konstigt med att ha garderoben där den stod. Hamnade så konstigt på något vis. Så har gått och funderat fram och tebax på hur man skulle möblera istället och tänkte att man skulle kanske kunna sätta garderoben i hörnet bredvid fönstret så att den skulle stå snett för misstänkte att den inte skulle komma in mellan väggen och hyllplanet. Vill helst inte flytta på det då det blir så fula hål pluss att det är typ pappväggar så det är inte så kul att sätta upp lite tyngre saker.

Eftersom det ändå va så tråkigt väder ute med värdens regnskurar och känslan för att gå ut inte var så lockande så passade jag på. Tog lite hjälp av William med att flytta garderoben och döm om min förvåning när den faktiskt gick in mellan väggen och hyllan med nån millimeters marginal.

Va verkligen på millimetern att vi fick in hyllan 😆 Bordet och stolarna stod tidigare under fönstret men blev perfekta där under hyllan.

Hyllan hamnade här istället även om det är tajt mellan hyllan och sängen så kommer man mellan utan större problem. Kommer nog hamna nån tavla här ovanför hyllan. Hittat några som jag gillar och som skulle passa fint i hennes rum 😊

Visst blir man sugen på lite fika 😉

Kommentera här: