Effektiv dag

Idag har man fått väldigt mycket gjort trots att man vart trött och Philippa inte vart på jätte bra humör. Innan vi åkte för att lämna William på skolan slängde vi in en omgång tvätt och efter att vi hade lämnat han passade vi på att handla lite. När vi kom hem så packade vi upp och la tvätten i torktumlaren och i med en ny omgång tvätt. Sen passade vi på att dammsuga och jag fick hjälp av världens sötaste städhjälp med att "moppa" golvet. När vi va färdiga med det så gick vi och vila en stund. Philippa va så trött och jag lika så. 


Världens sötaste städhjälp ❤️


Älskar stilen 😆


Efter en knappt timmes vila var det dags att ta hand om tvätten igen innan det blev lite mellanmål. Idag var det oxå dags att baka nytt bröd och som vanligt fick man hjälp av min lilla bagare till dotter. Medans brödet stod på jäsning så gav vi oss på dagens middag. William skulle med en kompis hem så tyckte det va lika bra att passa på att göra den så kunde man bara värma på den sen. Sen blir ju lasange godare om den får stå en stund. 



Dagens mellanmål. En favorit för lilla damen. 

Lite bus har vi hunnit med oxå bland all städ och matlagning och detta trots att lilla damen inte vart på toppen humör. Medans lilla damen tog en eftermiddagsvila så passade jag på att vika tvätten och bara ta det lugnt en stund. Eftersom vi skulle vänta med middagen tills William kom hem så åt vi lite nybakat bröd, nypressad juice som bestod av blodapelsin, vanlig apelsin och några clementiner.  


Sen va det så dags att hämta hem William och avsluta dagen med middag innan det blev dags för barnen att sova och för mig att hoppa på bandet. 

Så ja en riktigt effektiv dag har vi haft. Får se om det kan bli en lika effektiv dag imorgon oxå 

Kommentera här: