Pepparkaksbak

I lördags körde vi pepparkaksbak här hemma hela familjen. Det var riktigt mysigt att vara samlade så. Julmusik och glada barn. Precis så som man vill ha det till jul. För andra gången i mitt liv så gjorde jag egen pepparkaksdeg. Blev lite orolig först när vi inte höll på att få ur den ur burken men sen va det inga problem att jobba med den och smaken vart precis som det skall smaka.  

Det rådde full koncentration

Även här vart det full koncentration

Älskar min spexare 😘

Lagom till att vi vart färdiga med pepparkaksbaket kom svärföräldrarna förbi en sväng. Så även om dom missade baket så kom dom lagom till att det var dax att pynta pepparkakorna med lite glasyr. 

Philippa tyckte det var jätte kul och hade nog kunnat hållet på hur länge som helst med detta. William tyckte oxå det vart roligt och även han hade kunnat hållit på mycket längre. Även Fredrick och svärmor tyckte det var roligt även om jag inte han föreviga dom på bild. William fick några i en påse som han gick över med till grannarna och det var väldigt uppskattat. Kul när man kan glädja andra så med något man bakat själv. Extra kul nu så här i juletid


Några av alla som blev pyntade

Kommentera här: