Födelsedagsfirande

Det har blivit några födelsedagsfirande för Philippa nu. Förra helgen firade vi Philippa, Kevin och svärfar på en gång och hon fick många fina presenter av svärföräldrarna och Fredricks syster. I lördags vart det meningen att vi skulle ha firat Philippa igen fast med mina föräldrar och syskon. Men tyvärr fick vi ställa in då hon fick feber på eftermiddagen. Sen var det dags igen i måndags när hon fyllde år. Blev ett väldigt litet med bara mig och William. Fredrick kom tyvärr hem sent så vi fick fira utan han. Tårta och present fick hon självklart. Och så igår blev det ett litet enkelt firande med några av hennes kompisar.

Dessa fick hon förra helgen. Hon fick även ett sett med hårsaker med Frost samt byxor och tröja. Tingeling har blivit en ny favorit så då passade ju filmerna väldigt bra

I måndags fick hon en balanscykel av oss. Bara en hjälm som saknas sen kan hon ut och härja runt 😉

Lite kaka, tårta och present. Så som det skall vara

När vi sjöng för Philippa förra året tittade hon mest konstigt på oss alla och funderade nog på vad vi höll på med. Sen hon fyllde år sist så har det ju hunnit bli några kalas där vi har sjungit "Ja må du leva" så har hon förstått varför vi står upp och sjunger. Hon försökte även själv lite när vi sa att vi skulle sjunga. Lilla sötnos. Så kul att se hur mycket dom lär sig. Men det här med att blåsa ut ljusen va inte det lättaste. När hon skall blåsa blir det att hon blåser mer uppåt så då kommer inte vindpusten fram till ljuset riktigt. Men hon försökte och fast det i slutändan blev jag som fick blåsa ut dom så gjorde hon många tappra försök iallafall.

Denna bjöds det på förra helgen när vi firade Philippa, Kevin och svärfar

Denna blev det i måndags. Blev frosttema på både in och utsida

Igår fick hon en frostklänning, en Elsa tiara samt lite smycken från sina vänner Max och Meja. Skall visa bild på det när hon har på sig det. Den va så fin så kan inte bara ta en bild utan att hon har på sig. Nej nu skall jag se till att få henne att gå på pottan och sen skall hon få vila lite. Måste samla lite ork för att klä julgranen och att få va med och bygga pepparkakshus.

Kommentera här: