Shoppingtur!

Idag var vi iväg till Tanums köpcenter då dom hade Barnensdag där idag. Mötte även upp Rebecca med familj som oxå skulle dit. 

Medans vi väntade på Rebecca så gick vi in på Lekia och tittade. Där hittade vi faktiskt årets första julklappar. Vet inte om jag någonsin har vart ute i så god tid innan. Har nästan bestämt julklappar till alla som skall ha. Så dom skall bara inhandlas. Men det skall dom snart göras oxå :)


Hittat massa fint till barnen på Jollyroom. Lagom pris eller ;) Nej så mycket kommer det inte inhandlas för. Bara la ihop en massa som man kunde tänka sig till barnen. Har redan börjat minska listan med det som vi verkligen bara skall handla till dom. Har även kollat in födelsedagspresenter här till Philippa :)

Men inte bara julklappar lyckades vi köpa utan även en julklänning till Philippa. Såg denna här om dagen på H&Ms hemsida och när jag var inne i butiken idag för att köpa byxor till Philippa så såg jag den och visade den för Fredrick som även han fastnade för den. Så nu är även det en sak mindre att titta efter. 



Denna fina blev det

En trevlig tur avslutades med middag och trevligt sällskap på en av restaurangerna på köpcentret. Innan vi åkte hem blev det en tur in på mataffären för att köpa lördagsmys. Så nu sitter jag och William här och myser med film och lite gott till det medans gubben är iväg och kollar på hockey. 

Kommentera här: